Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bord Copenhague CPH30 Extendable Table

CPH 30 Extendable är ett stilrent och praktiskt bord som går att förlänga vid tillval av extraskivor. Passar utmärkt såväl som köksbord i det privata hemmet som  ett rymligt konferensbord på kontoret.

 • Smidig glidmekanism.
 • Dolda, ställbara fötter.
 • Möjligt att förlänga med iläggsskivor (skivor väljs till). 
22 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black Linoleum/Soaped Oak
Grey Linoleum/Lacquered Oak
Black Linoleum/Soaped Oak
Grey Linoleum/Soaped Oak
Off White Linoleum/Soaped Oak
White Laminate/Soaped Oak
Black Linoleum/Lacquered Oak
Off White Linoleum/Lacquered Oak
White Laminate/Lacquered Oak
Water-based Lacquered Oak
Black Linoleum/Black Lacquered Oak
Black Lacquered Oak/Black Lacquered Oak
160x80 cm
160x80 cm
200 x 90 cm
250 x 90 cm
Ingen skiva
1 skiva
2 skivor
3 skivor inklusive stödben
Ingen skiva
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

CPH 30 Extendable är ett stilrent och praktiskt bord som går att förlänga vid tillval av extraskivor. Passar utmärkt såväl som köksbord i det privata hemmet som  ett rymligt konferensbord på kontoret.

 • Smidig glidmekanism.
 • Dolda, ställbara fötter.
 • Möjligt att förlänga med iläggsskivor (skivor väljs till). 

Kan förlängas med extraskivor

CPH30 Extendable Table är ett smidigt bord som går att förlänga med 50-200 cm beroende på hur många extraskivor du väljer till. Extraskivornas färg kan skilja sig något från övriga bordsskivan vilket skapar en vacker, dynamisk känsla.

Står alltid rakt med ställbara fötter

Bordets träben har dolda, skruvbara ställfötter som går att höja med 12 mm. Tack vare detta står bordet alltid rakt, även på ett ojämnt underlag. 

Storleksguide: 

L160-310 x W80 x H74 cm 
L200-400 x W90 x H74 cm
L250-450 x W90 x H74 cm

Varje extraskiva förlänger bordet med 50 cm styck. Vid val av tre eller fyra extraskivor ingår ett stödben.

Produktdetaljer

Artikelnummer 257723-2019000
Varumärke HAY
Bredd 80 / 90 cm
Höjd 74 cm
Längd 160 - 450 cm (inkl. inläggsskivor)
Material Plywood, laminat, linoleum, ekfaner, massiv ek
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

Tillbehör

Orrefors vinglas Difference Primeur - 62 cl

427,50 kr inkl. moms
Ord.pris 475,00 kr
Spara 47,50 kr
Primeur är ett graciöst vinglas som är särskilt utformat för att lyfta fram det bästa hos unga, röda viner. Glaset har stor luftvolym som tillåter de unga aromerna att utvecklas och komma till sin rätt. Passar alla unga, röda viner oavsett druva. Munblåst i Småland. Användas av restauranger över hela världen.

Orrefors vattenglas Difference - 32 cl

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
Ett stiligt vattenglas som tillhör Orrefors serie Difference och därför är extra vacker att kombinera med vinglasen i samma serie. Glaset är munblåst i Småland och består av kristallglas med hög briljans.  Rymmer upp till 32 cl. Munblåst av skickliga glasblåsare.

Orrefors skål Hallon

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
Hallon är en stilren skål vars bulliga yta får den att påminna om ett glittrande hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra. Stabil skål i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Orrefors tallrik Carat - Ø27 cm

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
En elegant tallrik i glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Tallriken har ett vacker mönster som påminner om snökristaller och som reflekterar ljuset på ett nästintill magiskt sätt.  Bekväm storlek på Ø27 cm – perfekt som mattallrik! Modern och romantisk design.

Kanna Indian Steel Pitcher

450,00 kr inkl. moms
Indian Steel Pitcher är en stilren kanna i rostfritt stål med smalt handtag och vid öppning. Kannan kan både användas till servering, som vacker inredningsdetalj i hemmet, eller som vas till en blombukett. Stilren och funktionell design. Bekvämt handtag och lätt att hälla ur. Glänsande silveryta.
Bestickset Normann Cutlery Gift Box - 16 pack

Bestickset Normann Cutlery Gift Box - 16 pack

1 000,00 kr inkl. moms
16 stilrena bestick i slitstarkt, rostfritt stål med matt yta som tål vardagligt bruk. Normann Cutlery Gift Box är ett smidigt set som innehåller 4 gafflar, 4 knivar, 4 matskedar och 4 teskedar. Välbalanserade med bra grepp. Tål maskindisk. Vackert matt yta.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft