Matbord TS Column - Rund Ø 110

Matbord med rund bordsskiva i massiv marmor samt underrede i mässing eller svartlackerad metall. Ett graciöst marmorbord som tar inredningen till en ny nivå, på kontoret, i loungen eller i hemmet. 

 • Rund bordsskiva i 2 cm tjock marmor.
 • Individuella färgskiftningar och ådringar gör varje bordsskiva unik.
 • Rund, stabil fot.
19 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
White Carrara Marble
White Carrara Marble
Green Guatemala Marble
Black Marquina Marble
Svart
Svart
Mässing
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Matbord med rund bordsskiva i massiv marmor samt underrede i mässing eller svartlackerad metall. Ett graciöst marmorbord som tar inredningen till en ny nivå, på kontoret, i loungen eller i hemmet. 

 • Rund bordsskiva i 2 cm tjock marmor.
 • Individuella färgskiftningar och ådringar gör varje bordsskiva unik.
 • Rund, stabil fot.

Vacker marmor med unika drag

Då marmor är ett naturmaterial har varje bordsskiva sina egna unika ådringar och skiftningar i färg. Detta betyder att två marmorbord aldrig är exakt likadana, vilket är en stor del av charmen med materialet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 10017233
Varumärke Gubi
Höjd 72 cm
Diameter 110 cm
Vikt 84 kg
Material Marmor, mässing eller lackerad metall
Formgivare GamFratesi

Nerladdning

Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Deras breda sortiment av möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. De väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser