Stol Missing Chair

Missing Chair är en stapelbar stol med smäckert underrede i metall samt sits och ryggstöd i fanerad plywood. Stolen ger ett nätt och luftigt intryck, samtidigt som den har en stabil och tålig konstruktion. 

  • Smidigt stapelbar.
  • Skålad ryggplatta samt sits.
  • Nätt och lätt design.
3 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Lackad ek
Svartlackad ek
Lackad ek
Lackad valnöt
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Missing Chair är en stapelbar stol med smäckert underrede i metall samt sits och ryggstöd i fanerad plywood. Stolen ger ett nätt och luftigt intryck, samtidigt som den har en stabil och tålig konstruktion. 

  • Smidigt stapelbar.
  • Skålad ryggplatta samt sits.
  • Nätt och lätt design.

Går att stapla

Med Missing Chair får du en stilren stol med raka, avskalade linjer som passar lika bra i privata som offentliga miljöer. Stolen går att stapla vilket gör den till en praktisk extrastol i hem och lokaler där möbleringen kräver hög flexibilitet. 

Skålad ryggplatta samt sits

Stolen kommer med ryggplatta och sits i tålig plywood som täckts med faner av antingen ek eller valnöt. Både ryggplattan och sitsen har en lätt skålad form som ger en omfamnande känsla och gör att du sitter med hög komfort.

Produktdetaljer

Artikelnummer 41020
Varumärke New Works
Bredd 46,5 cm
Höjd 78 cm
Djup 52,5 cm
Sitthöjd 46 cm
Formgivare Regular Company
New Works

New Works presenterar en samling i korsningen mellan gammalt och nytt. Ljust och mörkt. Design och konst. Vårt arbete hyllar den starka skandinaviska historien om hantverk och materialitet, samtidigt som vi utmanar samtida former. Vi samarbetar med en internationell grupp av kända designers och konstnärer, som visar en matchande fascination med skulpturella former och ärliga material. Dessa samarbetsåtgärder förmedlar vår kärlek till det sensuella och det djärva.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft