Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Petit Standard - 2-pack

Petit Standard är en modern stol i en tidlös design som blandar elegans och funktion. Stolen består av lätta material och är stapelbar, vilket gör den till ett bra val för kaféer, utbildningssalar och matsalar. 

 • Säljes i 2-pack (angivet pris gäller per stol).
 • Stapelbar upp till 12 stolar.
 • Lätta material gör stolen lätt att stapla. 
 • Sits med kurvad front ger hög komfort.
3 750,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Ben och sits i Dark Bordeaux
Ben och sits i Dark Bordeaux
Ben och sits i Clay
Ben och sits i Black
Ben i Black/Sits i Matt Lacquered Oak
Ben i Pearl/Sits i Matt Lacquered Oak
Ben och sits i Ultra Marine Blue
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Petit Standard är en modern stol i en tidlös design som blandar elegans och funktion. Stolen består av lätta material och är stapelbar, vilket gör den till ett bra val för kaféer, utbildningssalar och matsalar. 

 • Säljes i 2-pack (angivet pris gäller per stol).
 • Stapelbar upp till 12 stolar.
 • Lätta material gör stolen lätt att stapla. 
 • Sits med kurvad front ger hög komfort.

Lätt och stapelbar

Petit Standard består av de lätta materialen aluminium och faner, vilket gör stolen väldigt lätt att lyfta och stapla. Som stapelbar upp till 12 stolar, är Petit ett lika bra val för dig som vill ha några snygga extrastolar hemma, som för dig som håller i konferenser, mässor eller utbildningar. 

Kurvad front ger hög komfort

Stolens sits har en kurvad front vilket gör att du sitter bekvämt längre. Detta beror på att en kurvad front inte skär in i knävecken lika mycket som en rak front, vilket påverkar blodcirkulationen positivt. 

Finns i flera utföranden

Petit Standard är en vacker stol som finns i flera utföranden och därför är väldigt enkel att möblera med. Välj exempelvis ett svart eller brunt utförande på alla dina stolar för en elegant effekt, eller kombinera stolar med olika färger för en mer lekfull känsla.

Produktdetaljer

Artikelnummer 8911-936861
Varumärke HAY
Höjd 83 cm
Bredd 52,5 cm
Djup 50 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 41,5 cm
Material Stål, pressad plywood med ytskikt av ekfaner
Formgivare Daniel Rybakken
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft