Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Laclasica

Laclasica är en stilig, stapelbar stol där sits och ben kommer i vacker ask. Under sitsen stärker en aluminiumdel upp strukturen. Tack vare sin luftiga design passar Laclasica in i nästan alla miljöer.

 • Sits och ben i ask.
 • Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort.
 • Smidigt stapelbar upp till 4 stolar.
4 550,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-2 veckor
Natural Ash / White Aluminium
White Stained Ash / White Aluminium
Natural Ash / White Aluminium
Natural Ash / Beige Aluminium
Warm Grey Stained Ash / Black Aluminium
Black Stained Ash / Black Aluminium
4-pack
1-pack
4-pack
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Laclasica är en stilig, stapelbar stol där sits och ben kommer i vacker ask. Under sitsen stärker en aluminiumdel upp strukturen. Tack vare sin luftiga design passar Laclasica in i nästan alla miljöer.

 • Sits och ben i ask.
 • Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort.
 • Smidigt stapelbar upp till 4 stolar.

Elegant och luftig design

Laclasica har en elegant design där sitsen och ryggstödet i trä smälter samman med träbenen, vilket skapar en flytande form och enhetlig känsla. Laclasica är lika mycket ett konstverk som en funktionell möbel.

OBS! Utföranden Ask/Vit och Grå/Svart finns även i 4-pack för snabbleverans (1-2 veckor). Priset gäller per styck.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4 x 40400
Varumärke Stua
Höjd 81 cm
Bredd 53 cm
Djup 50 cm
Sitthöjd 45 cm
Material Ask, Aluminium
Formgivare Jesús Gasca
Stua

Stua är en spansk tillverkare av designade möbler. De erbjuder ett brett sortiment av nutida inredning för hemmet, kontoret, loungen och trädgården. Trots den nutida formen har deras produkter en tidlös design som håller genom generationer. Stua satsar på en hållbar tillverkningsprocess, bland annat i form av solenergi, återvinning och packningsmaterial utan plast.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft