Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Harbour Dining Chair

Harbour Dining Chair är en elegant stol med formgjutet skal i plast. Armstöden är lätt böjda utåt vilket bidrar till hög komfort och en organisk känsla. Stolen finns i flera sobra färger som passar i alla miljöer.

 • Elegant och luftig design.
 • Ben i solid ek.
 • Lättstädat skal i plast.
 • Böjda armstöd och hög rygg för maximal komfort.
4 000,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black
White
Black
Burned Red
Khaki
Light Grey
Olive
Natural Oak
Natural Oak
Dark Stained Oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Harbour Dining Chair är en elegant stol med formgjutet skal i plast. Armstöden är lätt böjda utåt vilket bidrar till hög komfort och en organisk känsla. Stolen finns i flera sobra färger som passar i alla miljöer.

 • Elegant och luftig design.
 • Ben i solid ek.
 • Lättstädat skal i plast.
 • Böjda armstöd och hög rygg för maximal komfort.

Elegant och nätt design för alla miljöer

Harbour Dining Chair präglas av sitt enkla men samtidigt kärnfulla uttryck, där elegans och organisk formbarhet tillåts stå i fokus. Stolen finns i flera sobra färger vilket gör att den enkelt smälter in överallt - såväl i konferensrummet som på restaurangen eller i det privata hemmet. 

Lättstädat plastsäte

Stolen kommer med formgjutet skalsäte i polypropylen och fiberglas som bidrar till dess enastående hållbarhet. Den tåliga plasten gör att stolen är enkel att torka av och hålla ren, vilket gör att den passar särskilt bra i köks- och restaurangmiljöer.

En stol med komfort i fokus

Harbour Dining Chair kommer med ett mjukt rundat skalsäte med högt ryggstöd och lätt utåtböjda armstöd. Tack vare detta erbjuds du en bekväm sittställning i flera timmar så att du kan njuta fullt ut av god mat och härligt sällskap.

Produktdetaljer

Artikelnummer 9350639-0200ZZZZ
Varumärke Menu
Höjd 81 cm
Bredd 58,5 cm
Djup 57,5 cm
Sitthöjd 45 cm
Vikt 12 kg
Material Sits: 85% polypropylen, 15% fiberglas. Ben: solid ek
Formgivare Norm Architects
Menu

Menu filosofi är enkel. De vill göra världen bättre, mindre komplicerat, lite trevligare att vakna till. Samarbeta med super-begåvade designers, de gör föremål för att vara sköna nu och för evigt. Menu arbetar med några av de mest spännande och drivna kreativa individerna från världens arkitektur och design för att producera design av hög kvalitet med ett skarpt skandinaviskt utseende. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft