Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Karmstol Herit - Klädd sits

Herit är den perfekta blandningen mellan klassisk, dansk design och modern teknik. Stolen mixar tålig formgjuten plast med smäckra ben i massiv ek vilket gör Herit en fin stol som passar i de flesta rum.

 • Bekvämt stoppad och klädd sits.
 • Ryggstöd i formgjuten plast med skumkärna.
 • Elegant utställda ben i massiv ek.
 • Levereras monteras.
5 140,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Synergy Grå/Ek
Synergy Grå/Ek
Synergy Svart/Ek
Synergy Sand/Ek
Spectrum Läder Vit/Ek
Spectrum Läder Grå/Ek
Spectrum Läder Svart/Ek
Spectrum Läder Sand/Ek
Synergy Grå/Rökt Ek
Synergy Svart/Rökt Ek
Synergy Sand/Rökt Ek
Spectrum Läder Vit/Rökt Ek
Spectrum Läder Grå/Rökt Ek
Spectrum Läder Svart/Rökt Ek
Spectrum Läder Sand/Rökt Ek
Synergy Matt Grön/Ek
Spectrum Läder Matt Grön/Ek
Synergy Matt Grön/Rökt Ek
Spectrum Läder Matt Grön/Rökt Ek
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Herit är den perfekta blandningen mellan klassisk, dansk design och modern teknik. Stolen mixar tålig formgjuten plast med smäckra ben i massiv ek vilket gör Herit en fin stol som passar i de flesta rum.

 • Bekvämt stoppad och klädd sits.
 • Ryggstöd i formgjuten plast med skumkärna.
 • Elegant utställda ben i massiv ek.
 • Levereras monteras.

Klassisk design i modern tappning

Herit har formgivits med den klassiska, danska designen i åtanke men har tillverkats av nya, innovativa material. Stolens ryggstöd består av gjuten polypropen som injicerats med en kärna av skum, vilket möjliggör stolens mjuka och följsamma kurvning som erbjuder hög komfort.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1401038
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 81,5 cm
Bredd 60 cm
Djup 51 cm
Sitthöjd 45 cm
Vikt 7 kg
Material Polypropen, ek
Formgivare Simon Legald
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft