Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Piña

 • Ny

Piña är en smäcker stol där skalet av korslagda ståltrådar skapar ett luftigt uttryck, samtidigt som det lätt bakåtlutade ryggstödet och de fasta, vadderade kuddarna alltid låter dig sitta bekvämt i stolen.

 • Ben i solid ask.
 • Bekvämt bakåtlutat ryggstöd.
 • Fasta sitt- och ryggkuddar.
 • Modern och luftig design.
7 275,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Natural Ash/Black Steelcut 190
Natural Ash/Black Steelcut 190
Natural Ash/White Steelcut 110
Natural Ash/Grey Steelcut 140
Natural Ash/Blue Steelcut 775
Natural Ash/Green Steelcut 935
Natural Ash/Coral Red Steelcut 550
Black/Black Steelcut 190
Grey/Grey Steelcut 140
Blue/Blue Steelcut 775
Green/Green Steelcut 935
Coral Red/Coral Red Steelcut 550
Natural Ash/Black Leather
Natural Ash/White Leather
Black/Black Leather
White/White Leather
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Piña är en smäcker stol där skalet av korslagda ståltrådar skapar ett luftigt uttryck, samtidigt som det lätt bakåtlutade ryggstödet och de fasta, vadderade kuddarna alltid låter dig sitta bekvämt i stolen.

 • Ben i solid ask.
 • Bekvämt bakåtlutat ryggstöd.
 • Fasta sitt- och ryggkuddar.
 • Modern och luftig design.

Smäcker design som smälter in

Det smäckra skalet av lackerad ståltråd och de lätt utställda benen i massiv ask gör Piña till en vacker inredningsdetalj som fyller upp sin plats utan att verka skrymmande. Den luftiga designen gör även att stolen sömlöst smälter in i omgivningen och passar bra i de flesta miljöer.

Produktdetaljer

Artikelnummer SD1816-5140
Varumärke Magis
Höjd 81 cm
Bredd 53 cm
Djup 53 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittbredd 44 cm
Sittdjup 44 cm
Armstödshöjd 65 cm
Material Polyestermålat stål, solid ask, polyuretan
Formgivare Jaime Hayón

Varumärke Magis

Magis

Magis är ett familjeägt, italienskt företag grundat år 1976. De designar produkter som förkroppsligar starka idéer och har hög funktionalitet, åt kontor, hem och publika miljöer. De har ett eklektiskt sortiment då de värdesätter kreativ frihet framför konformitet. Alla deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft