Matstol Åstrup J175

Matstol Åstrup J175 är den perfekta vardagsstolen, designad för att användas mycket och flitigt. Med en form som är både organisk och minimalistisk på samma gång ger stolen ett dynamiskt uttryck.

 • Tillverkad av FSC-certifierad ek.
 • Möjligt att få sits i läder.
 • Minimalistisk design.
6 295,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-10 veckor
Lackerad ek
Lackerad ek
Lackerad ek / Svart läder
Lackerad ek / Brunt läder
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Matstol Åstrup J175 är den perfekta vardagsstolen, designad för att användas mycket och flitigt. Med en form som är både organisk och minimalistisk på samma gång ger stolen ett dynamiskt uttryck.

 • Tillverkad av FSC-certifierad ek.
 • Möjligt att få sits i läder.
 • Minimalistisk design.

Inspirerad av människokroppen

Åstrup J175 kommer i en form som blivit inspirerad av människokroppen, där benen slutar i ett par axlar som bär. Tillsammans med det naturliga träet och sitsen i läder får stolen ett organiskt och inbjudande uttryck.

Designad för att användas

Åstrup J175 är designad för att användas, och är därför den perfekta vardagsstolen. Ställ stolen vid matbordet i köket eller i kontorets matsal och låt stolen komma till liv om och om igen.

Produktdetaljer

Artikelnummer J1750101100101
Varumärke FDB Møbler
Höjd 80 cm
Bredd 48 cm
Djup 50 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittdjup 40 cm
Vikt 5 kg
Material FSC® certifierad ek, läder
Montering Levereras monterad
Formgivare Isabel Ahm

Varumärke FDB Møbler

FDB Møbler

FDB Møbler är ett danskt designmärke grundat 1942. Deras möbler är skapta för vardagen, med fokus på hållbarhet, funktionalitet och exceptionellt hantverk. Målet är att varje föremål ska kunna föras vidare i generationer och åldras i takt med sina användare. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft