Matstol J48

J48 är Poul Volthers populära matstol från 1951, som tack vare sin vackra och tidlösa design än idag syns i många hem och offentliga rum. De rundade, separata ribborna i ryggstödet ger god sittkomfort.

 • Stomme i massiv ek.
 • Sits i ekfaner alternativt klädd i läder eller textil.
 • Mjukt rundat ryggstöd.
 • Populär och tidlös design.
5 795,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-10 veckor
Lackerad ek
Lackerad ek
Svartmålad ek
Lackerad ek / Svart läder
Lackerad ek / Mörkbrunt läder
Lackerad ek / Cognac läder
Lackerad ek / Antracit
Svartmålad ek / Svart läder
Rökt ek / Svart läder
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

J48 är Poul Volthers populära matstol från 1951, som tack vare sin vackra och tidlösa design än idag syns i många hem och offentliga rum. De rundade, separata ribborna i ryggstödet ger god sittkomfort.

 • Stomme i massiv ek.
 • Sits i ekfaner alternativt klädd i läder eller textil.
 • Mjukt rundat ryggstöd.
 • Populär och tidlös design.

Populär design från 1951

Stolen J48 lanserades 1951 och är formgiven av den danske möbeldesignern Poul Volther, och är än idag en av de mest populära stolarna i FDB Møblers sortiment. Den mycket distinkta designen med separerade ribbor i ryggstödet går att känna igen från Volthers välkända Corona-stol, och ger stolen sitt mycket vackra och unika utseende.

Elegant design i massiv ek

J48 består av en stomme i massiv ek, samt ett bekvämt säte i ekfaner alternativt klädd i läder eller textil, vilket ger en gedigen känsla som utstrålar kvalitet. 

Klädsel
Textil: Breeze Fusion by Gabriel, i färgen Anthracite 4004.
Läder: Sierra läder by CAMO, i färgen cognac, mörkbrun eller svart.

Produktdetaljer

Artikelnummer J483002100101
Varumärke FDB Møbler
Höjd 78,2 cm
Bredd 48 cm
Djup 49,8 cm
Sitthöjd 46 cm
Sittdjup 44 cm
Vikt 7,5 kg
Material FSC® certifierad ek, läder eller textil
Montering Levereras monterad
Formgivare Poul M. Volther

Varumärke FDB Møbler

FDB Møbler

FDB Møbler är ett danskt designmärke grundat 1942. Deras möbler är skapta för vardagen, med fokus på hållbarhet, funktionalitet och exceptionellt hantverk. Målet är att varje föremål ska kunna föras vidare i generationer och åldras i takt med sina användare. 

Nerladdning

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft