Vårt bästa pris

Stol A.M

 • −40%
 • Ny

A.M är en sammetsklädd karmstol med stålben som går att få i tre olika utföranden. Med en modern design och en viss sofistikerad touch är det den perfekta stolen för alla gemensamma utrymmen, både för ditt hem och ditt kontor.

 • Behagliga armstöd.
 • Tillverkad i lyxigt sammetstyg.
 • Med ett stabilt underrede av stål.
 • Passar många olika inredningsstilar.
Bra deal!
2 670,00 kr
Rek. pris: 4 450,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Beige
Beige
Mustard
Dark Green
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

A.M är en sammetsklädd karmstol med stålben som går att få i tre olika utföranden. Med en modern design och en viss sofistikerad touch är det den perfekta stolen för alla gemensamma utrymmen, både för ditt hem och ditt kontor.

 • Behagliga armstöd.
 • Tillverkad i lyxigt sammetstyg.
 • Med ett stabilt underrede av stål.
 • Passar många olika inredningsstilar.

Med en design som smälter in

A.M kommer i en stadig design med en klädsel som går att få i tre jordnära toner och med ett smäckert, svartlackerat underrede i stål. Tack vare detta ger stolen ett intryck som sömlöst smälter in i många miljöer – allt från det moderna mötesrummet till det nedtonade köket eller den raffinerade matsalen.

Sitt bekvämt på mjuk stoppning

Med en generös sittyta samt en trevlig skumstoppning i såväl säte, ryggstöd och armstöd sitter du alltid bekvämt i stolen, vilket bjuder in till många härliga stunder med kollegor och vänner. 

Produktdetaljer

Artikelnummer CH-16623
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 87 cm
Bredd 60 cm
Djup 60 cm
Sitthöjd 48 cm
Sittbredd 37 cm
Sittdjup 45 cm
Armstödsbredd 4 cm
Höjd på ryggstöd 39 cm
Bredd på ryggstöd 38 cm
Vikt 7,6 kg
Maxvikt 130 kg
Material Tyg, Skum, Stål, Plywood
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft