Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Noor 6055 - 3D-fanér, 4 stålben

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6055 har en luftig design med smäckra stålrörsben, och säte i stilig 3D-faner.

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Säte i elegant 3D-faner.
 • Ben i tåligt stål.
5 925,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Skal -Ek
Skal - Mörkbetsad Ek
Skal -Ek
Svart
Svart
Steel grey
Metal silver
Misty grey
Snow
Forest
Rose
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6055 har en luftig design med smäckra stålrörsben, och säte i stilig 3D-faner.

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Säte i elegant 3D-faner.
 • Ben i tåligt stål.

Tåliga stålben och elegant 3D-faner

Noor kommer på tåliga stålben och har ett luftigt och modernt uttryck. Sätet i elegant 3D-faner ger även stolen en sofistikerad look som passar utmärkt på kontoret eller kaféet.

noor_stor1.jpg

Produktdetaljer

Artikelnummer 6055
Varumärke RBM
Bredd 543 mm
Höjd 830 mm
Sitthöjd 439 mm
Vikt 4,8 kg
Material 3D-fanér (6,7 mm) / Stålrör (16x2 mm)
Höjd på ryggstöd 357 mm
RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft