Stol Déjà-vu

Déjà-vu är en modern variant av den klassiska trästolen, utförd i polerad eller målad aluminium. Med sina rena linjer passar denna snygga stol in överallt - på kontoret, i hemmet eller i trädgården.

  • Tål utomhusbruk (målad aluminium).
  • Lätt och hållbart material.
4 675,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black
Black
Polished Aluminium
Red-purple
Sand beige
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Déjà-vu är en modern variant av den klassiska trästolen, utförd i polerad eller målad aluminium. Med sina rena linjer passar denna snygga stol in överallt - på kontoret, i hemmet eller i trädgården.

  • Tål utomhusbruk (målad aluminium).
  • Lätt och hållbart material.

Stilig stol i aluminium

Den stiliga stolen finns i en spegelblank version i polerad aluminium samt i målad aluminium med tre diskreta färger. De målade stolarna har en extra tålig yta som står emot väta och vind, vilket gör dem perfekta för balkongen, altanen eller uteserveringen. 

Produktdetaljer

Artikelnummer SD840-5130
Varumärke Magis
Bredd 40 cm
Höjd 79 cm
Djup 44 cm
Sitthöjd 46 cm
Material Polerad eller målad aluminium
Formgivare Naoto Fukasawa
Magis

Magis är ett familjeägt, italienskt företag grundat år 1976. De designar produkter som förkroppsligar starka idéer och har hög funktionalitet, åt kontor, hem och publika miljöer. De har ett eklektiskt sortiment då de värdesätter kreativ frihet framför konformitet. Alla deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft