Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Knuff - Betsat trä

Knuff har en modern och stilren design som kommer i flera utföranden. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét.

 • Sittskal i formpressad, vit- eller svartbetsad bok.
 • Underrede i krom eller lack.
 • Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.
 • Smidigt stapelbar.
2 575,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Svartbetsad
Svartbetsad
Vitbetsad
Svart
Vit
Svart
Krom
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Knuff har en modern och stilren design som kommer i flera utföranden. Stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét.

 • Sittskal i formpressad, vit- eller svartbetsad bok.
 • Underrede i krom eller lack.
 • Tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.
 • Smidigt stapelbar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 53801
Varumärke Inoff
Bredd 47,5 cm
Höjd 81 cm
Djup 50 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittdjup 37 cm
Formgivare Tom Stepp
Inoff

Inoff är ett möbel- och inredningsföretag som genererar skaparglädje inom offentliga miljöer.  Är du ute efter anpassade lösningar till särskilda projekt eller vill ta fram speciella produkter till ert sortiment så tveka inte att kontakta oss. 

Möbler där det geniala finns i det enkla är det vi brinner för. inoff's vision är att erbjuda marknaden möbler som kännetecknas av prisvärdhet, funktion, komfort och stil. För att nå dit krävs insikt, lyhördhet och passion i varje moment. Kvalitet och miljö är i fokus. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft