Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Miss Holly - Massivt trä

Miss Holly är en mjukt formad pinnstol med rundade kanter och lätt skålformad sits. Denna variant av stolen har en naturlig känsla med tydliga ådringar och kommer i lackad eller oljad massiv ask eller ek.

 • Sitthöjd som passar de flesta matbord.
 • Brett ryggstöd med tio rundade pinnar.
8 800,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Vitolja
Vitolja
Ljus mattlack
Naturlack
Naturell Olja
Ek
Ek
Ask
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Miss Holly är en mjukt formad pinnstol med rundade kanter och lätt skålformad sits. Denna variant av stolen har en naturlig känsla med tydliga ådringar och kommer i lackad eller oljad massiv ask eller ek.

 • Sitthöjd som passar de flesta matbord.
 • Brett ryggstöd med tio rundade pinnar.

Vacker stol i luftig design

Miss Holly är en vacker stol som passar lika bra som matstol på kontoret, som extrastol i vardagsrummet. Med sin luftiga design upplevs stolen inte ta upp för mycket plats, samtidigt som pinnarna i ryggstödet ger en snygg, grafisk effekt.

Massivt trä med olika ytbehandlingar

Miss Holly består av massiv ask eller ek och finns tillgänglig med flera olika ytbehandlingar. Tack vare detta kan du alltid hitta en stol med rätt karaktär för just din inredning. 

Ytbehandlingar

Ek vitolja

Ek vitolja

Ek ljus mattlack

Ek ljus mattlack

Ek naturlack

Ek naturlack

Ek naturell olja

Ek naturell olja

Ask vitolja

Ask vitolja

Ask ljus mattlack

Ask ljus mattlack

Ask naturell olja

Ask naturell olja

Ask naturlack

Ask naturlack

Produktdetaljer

Artikelnummer 9036-Vitolja
Varumärke Stolab
Höjd 82 cm
Bredd 62 cm
Djup 54 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittdjup 40 cm
Material Ask / Ek
Formgivare Jonas Lindvall | År: 2011
Stolab

Stolabs möbler är skapade av skandinaviska formgivare och producerade hos dem i Småland i massivt trä. Allt de gör präglas av ett noggrant utfört hantverk och detaljarbete. De skapar möbler som ska hålla i flera liv med ett löfte om en hållbar svensk produkt för framtiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft