Noble stol - Klädd sits

Noble är en avskalad stol designad på 50-talet, vars utförande ger rummet en stark retrokänsla. Stolen har ett högt ryggstöd samt en klädd sits, vilket gör den både bekväm och vacker.

  • Bekväm, klädd sits.
  • Lätt skålad sits samt rygg.
  • I vacker träfaner med synliga ådringar.
  • Stabil ram i massivt trä. 
6 875,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Oiled oak
Oiled oak
Teak oiled oak
Black lacquer beech
Savanna 152 (Kvadrat) - Graphic sprinkles
Savanna 152 (Kvadrat) - Graphic sprinkles
Canvas 614 (Kvadrat) - Pale rose
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Noble är en avskalad stol designad på 50-talet, vars utförande ger rummet en stark retrokänsla. Stolen har ett högt ryggstöd samt en klädd sits, vilket gör den både bekväm och vacker.

  • Bekväm, klädd sits.
  • Lätt skålad sits samt rygg.
  • I vacker träfaner med synliga ådringar.
  • Stabil ram i massivt trä. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 2405035
Varumärke Warm Nordic
Bredd 47 cm
Höjd 85 cm
Djup 55 cm
Sitthöjd 46 cm
Vikt 7,5 kg
Garanti 5 år
Formgivare Arne Hovmand-Olsen
Warm Nordic

Warm Nordic är ett danskt designmärke med djupa rötter i nordisk designhistoria. Under åren har de återupplivat ett flertal designklassiker, men även byggt upp en kollektion av nutida design. Deras utbud sträcker sig från fåtöljer, stolar och bord, till accessoarer och lampor, med tyngd på inkluderande, varma och tidlösa former. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft