Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Cow Horn

Cow Horn är en elegant stol som finns i massiv ek och valnöt, samt i en kombination av dem båda. Tillsammans tar ryggen och armstöden formen av ett par kohorn, vilket ger stolen en lantlig känsla.

 • Sits klädd i läder eller tyg.
 • Mjukt, formade armstöd.
 • I massiv valnöt eller ek.
10 300,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Oak / Anthracite melange
Walnut / Black leather
Walnut / Nature leather
Walnut / Ivory leather
Walnut / Light grey
Walnut / Anthracite melange
Walnut / Vanilla
Walnut / Oak / Nature leather
Walnut / Oak / Vanilla
Oak / Black leather
Oak / Nature leather
Oak / Vanilla
Oak / Anthracite melange
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Cow Horn är en elegant stol som finns i massiv ek och valnöt, samt i en kombination av dem båda. Tillsammans tar ryggen och armstöden formen av ett par kohorn, vilket ger stolen en lantlig känsla.

 • Sits klädd i läder eller tyg.
 • Mjukt, formade armstöd.
 • I massiv valnöt eller ek.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2405055
Varumärke Warm Nordic
Bredd 55 cm
Höjd 74 cm
Djup 48 cm
Sitthöjd 46 cm
Material Massivt ek- eller valnötsträ, läder eller tyg
Garanti 5 år
Formgivare Knud Færch
Warm Nordic

Warm Nordic är ett danskt designmärke med djupa rötter i nordisk designhistoria. Under åren har de återupplivat ett flertal designklassiker, men även byggt upp en kollektion av nutida design. Deras utbud sträcker sig från fåtöljer, stolar och bord, till accessoarer och lampor, med tyngd på inkluderande, varma och tidlösa former. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft