Stol Cover

Cover är en stilig trästol i en nytänkande design där ben och armstöd kommer samman under en vikt träfaner. Cover går att få med stoppad sits klädd i tyg eller läder, för ökad komfort och elegans. 

 • Utan synliga skruvar.
 • Ben och ram i massiv ek eller ask.
 • Sits, rygg och armstöd i träfaner.
4 625,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Oak
Remix 183 / Black
Refine Leather - Cognac/Oak
Refine Leather - Black/Black
Black
Grey
Green
Oak
Remix 123 / Grey
Remix 252 / Oak
Remix 933 / Green
Stained Dark Brown
Refine Leather Black/Stained Dark Brown
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Cover är en stilig trästol i en nytänkande design där ben och armstöd kommer samman under en vikt träfaner. Cover går att få med stoppad sits klädd i tyg eller läder, för ökad komfort och elegans. 

 • Utan synliga skruvar.
 • Ben och ram i massiv ek eller ask.
 • Sits, rygg och armstöd i träfaner.

Produktdetaljer

Artikelnummer 15095
Varumärke Muuto
Höjd 76 cm
Bredd 56,5 cm
Djup 46 cm
Sitthöjd 46 cm
Material Massiv ek eller ask, träfaner i ek eller ask
Formgivare Thomas Bentzen
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser