Miljömattor 

 • 2 850 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  2 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  En mjuk och handvävd matta i ren ull, som kommer i tre nedtonade färger. Med sin täta och långa lugg är mattan både lyxig och mysig, samtidigt som de dova färgerna ger lugn åt ögat.
 • 14 475 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  11 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  En elegant matta i 85 procent ull, som finns i fyra färger inspirerade av ädelstenar. Mattan har en subtil men härlig lyster som gör den till en vacker detalj i hemmet, på kontoret eller i loungen.Slitstarkt material. Enkel att rengöra.
 • 2 400 kr Leveranstid 3-4 veckor
  1 920 kr
    Finns i flera utföranden.
  En tätt tuftad matta i mjuk ull, som går att få i flera olika färger och storlekar. Livar upp alla rum utan att sticka ut för mycket och gör sig lika bra i hemmet som på kontoret eller i loungen.
 • 21 600 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  17 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  En stor och elegant matta i 85 procent ull, som finns i fyra färger inspirerade av ädelstenar. Mattan har ett diskret men härligt skimmer som gör den till en vacker detalj på kontoret eller i loungen.Slitstarkt men mjukt material. Enkel att rengöra.
 • 3 225 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  2 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  En handvävd matta i ren ull med ett dynamiskt men stiligt mönster. Mattan är robust och slitstark vilket gör den till ett utmärkt val för exempelvis offentliga utrymmen, väntrum och kontor. Kanter sydda med overlocksöm. Lätt att rengöra. Tåligt material.
 • 18 725 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  14 980 kr
  En elegant matta i ull och viskos, vars form och färger är inspirerade av ädelstenar. Materialet har en diskret men härlig lyster som gör mattan till en snygg detalj både i hemmet och på kontoret.Slitstarkt material. Enkel att rengöra.
 • 28 975 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  23 180 kr
    Finns i flera utföranden.
  En vacker matta som ska efterlikna en ädelsten i färg och form. Mattan består av ull och viskos och har ett lätt skimmer som känns lika lyxigt i hemmet som på kontoret eller i receptionen.Slitstarkt material. Enkel att rengöra. 
 • 6 475 kr Leveranstid: 7-14 arbetsdagar
  5 180 kr
    Finns i flera utföranden.
  En elegant matta tillverkad av återvunna fibrer från bambu, med en lätt glänsande yta och hög hållbarhet. Finns i fyra härliga färger som gör sig lika bra på kontoret som i vardagsrummet.I återvunna bambufibrer. Vävd för hand. Miljövänligt material. Slitstark och hållbar. Enkel att underhålla.
 • 11 100 kr Leveranstid: 7-14 arbetsdagar
  8 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  En handvävd matta som består av en kvalitativ mix av New Zealand ull och bambufibrer. Mattan har hög hållbarhet och en lätt glans som gör den till en elegant detalj i hemmet eller på kontoret.Miljövänligt producerad bambu. Djurvänligt producerad och skördad ull. Hållbar och slitstark. Lätt att underhålla. Vävd för hand.
 • 6 225 kr Leveranstid: 7-14 arbetsdagar
  4 980 kr
    Finns i flera utföranden.
  En hållbar matta tillverkad i den slitstarka naturfibern sisal, med undersida klädd i gummi. Mattan har en avskalad design som gör att den passar in i de flesta miljöer, både privat och offentligt.Består av 100 procent sisal. Hållbart och naturligt material. Gummiklädd undersida. Slitstark och tålig.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan