Matta Earth Bamboo

En handvävd matta som består av en kvalitativ mix av New Zealand ull och bambufibrer. Mattan har hög hållbarhet och en lätt glans som gör den till en elegant detalj i hemmet eller på kontoret.

 • Miljövänligt producerad bambu.
 • Djurvänligt producerad och skördad ull.
 • Hållbar och slitstark.
 • Lätt att underhålla.
 • Vävd för hand.
8 825,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Nougat Rose
Vibrant Blue
Nougat Rose
Soft Grey
Warm Grey
Concrete
Charcoal – With Fringes
Terra Cotta
Mustard Yellow
Desert Sand
Cashmere
Camel
140 x 200 cm
140 x 200 cm
170 x 240 cm
200 x 300 cm
250 x 300 cm
300 x 400 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

En handvävd matta som består av en kvalitativ mix av New Zealand ull och bambufibrer. Mattan har hög hållbarhet och en lätt glans som gör den till en elegant detalj i hemmet eller på kontoret.

 • Miljövänligt producerad bambu.
 • Djurvänligt producerad och skördad ull.
 • Hållbar och slitstark.
 • Lätt att underhålla.
 • Vävd för hand.

Kvalitativ matta av bambu

Mattan Earth Bamboo består till 50 procent av bambufiber vilket har mycket hög hållfasthet, stabilitet och hållbarhet. Detta ger dig en matta av hög kvalité som ger ifrån sig väldigt lite ludd.

Snäll mot natur och djur

Produktionen av bambu kräver inget bekämpningsmedel och det är därför ett väldigt miljövänligt material. Även ullen från Nya Zeeland produceras och skördas med djurvänliga metoder, vilket ger dig en matta som är snäll mot både natur och djur.

Produktdetaljer

Artikelnummer earth-bamboo-nougatrose-140x200
Varumärke Massimo Copenhagen
Bredd 140 / 170 / 200 / 250 / 300 cm
Längd 200 / 240 / 300 / 400 cm
Vikt 3,75 kg/m2
Material 50% New Zealand ull, 50% bambufibrer
Garanti 5 år
Massimo Copenhagen

Danska Massimo Copenhagen har skapat mattor i över 20 år. Deras mattor tillverkas för hand och har ofta ett skandinaviskt uttryck med dova, murriga färger. De sätter alltid hållbarhet, kvalitet, hög design och användaren i fokus för att skapa inbjudande mattor för alla rum. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft