Matta Karma

En elegant matta tillverkad av återvunna fibrer från bambu, med en lätt glänsande yta och hög hållbarhet. Finns i fyra härliga färger som gör sig lika bra på kontoret som i vardagsrummet.

  • I återvunna bambufibrer.
  • Vävd för hand.
  • Miljövänligt material.
  • Slitstark och hållbar.
  • Enkel att underhålla.
7 450,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Light Grey
Light Grey
Olive Green
Washed Blue
Nougat Brown
160 x 230 cm
160 x 230 cm
200 x 300 cm
250 x 350 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

En elegant matta tillverkad av återvunna fibrer från bambu, med en lätt glänsande yta och hög hållbarhet. Finns i fyra härliga färger som gör sig lika bra på kontoret som i vardagsrummet.

  • I återvunna bambufibrer.
  • Vävd för hand.
  • Miljövänligt material.
  • Slitstark och hållbar.
  • Enkel att underhålla.

Kvalitativ matta av återvunnen bambu

Mattan Karma är tillverkad i återvunna bambufibrer som utvinns ur bambamassa. Fibrerna har väldigt hög hållbarhet, hållfasthet samt stabilitet, vilket ger dig en matta av hög kvalité som knappt ger ifrån sig något ludd. 

Snäll mot naturen

Bambu klarar sig bra utan bekämpningsmedel och är biologiskt nedbrytbart. Detta gör bambu väldigt miljövänligt att producera och ger dig en matta som är snäll mot naturen.

Produktdetaljer

Artikelnummer karma-LG-160x230
Varumärke Massimo Copenhagen
Bredd 160 / 200 / 250 cm
Längd 230 / 300 / 350 cm
Vikt 4 kg/m2
Material Återvunna bambufibrer
Garanti 5 år
Massimo Copenhagen

Danska Massimo Copenhagen har skapat mattor i över 20 år. Deras mattor tillverkas för hand och har ofta ett skandinaviskt uttryck med dova, murriga färger. De sätter alltid hållbarhet, kvalitet, hög design och användaren i fokus för att skapa inbjudande mattor för alla rum. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft