20%
rabatt

Bordslampa Lantern - Portabel

  • På rea!
  • −20%

Lantern är en portabel bordslampa för utomhusbruk som kan stå på bordet eller marken, samt hängas upp i sin ring. En modern ljuslykta som finns i flera färgglada utföranden. 

  • Laddas enkelt via laddningsplatta (medföljer). 
  • Lämpad för utomhusbruk.
  • Kan stå eller hängas upp.
  • Lätt att bära med sig.
REA
2 384,00 kr
Rek. pris: 2 980,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Smoke
Röd
Smoke
Crystal
Amber
Wisteria
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Lantern är en portabel bordslampa för utomhusbruk som kan stå på bordet eller marken, samt hängas upp i sin ring. En modern ljuslykta som finns i flera färgglada utföranden. 

  • Laddas enkelt via laddningsplatta (medföljer). 
  • Lämpad för utomhusbruk.
  • Kan stå eller hängas upp.
  • Lätt att bära med sig.

En modern ljuslykta

Lantern är en modern version av den klassiska ljuslyktan, vilket syns i den traditionella formen. Lampan har även den typiska ringen som både gör den lätt att bära med sig samt möjliggör upphängning på krok.

Tål utomhusbruk

Lampan har IP-klass IP54, vilket innebär att den tål användning utomhus. Lantern går därför utmärkt att ställa på uteserveringens bord samt att ta med på picknicken eller ut i trädgården.

Laddas enkel med laddningsplatta

Lampan har ett laddningsbart batteri som du enkelt laddar upp genom att ställa lampan på den medföljande laddningsplattan. Batteriet har en kort laddningstid på fyra timmar och har vid fulladdat batteri en lystid på fyra till fem timmar. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft