Vårt bästa pris
Hurts på hjul med fyra lådor

Rullhurts med fyra lådor & lås

 • −25%
 • Ny

Stilren hurts på hjul med fyra lådor inklusive centrallås som gör det möjligt att förvara dina viktiga papper tryggt och säkert. En smidig rullhurts som passar in under skrivbordet och som finns i flera färger för att smälta in överallt.

 • Slitstark och lättskött laminat.
 • Smidigt centrallås med 2 nycklar.
Bra deal!
2 793,75 kr
Rek. pris: 3 725,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit
Vit
Björk
Svart
Mörkgrå
Ek
Ljusgrå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stilren hurts på hjul med fyra lådor inklusive centrallås som gör det möjligt att förvara dina viktiga papper tryggt och säkert. En smidig rullhurts som passar in under skrivbordet och som finns i flera färger för att smälta in överallt.

 • Slitstark och lättskött laminat.
 • Smidigt centrallås med 2 nycklar.

Städa undan för ökat fokus

Med denna praktiska och snygga rullhurts är det enkelt att skapa ordning på kontoret. Städa undan dokument, anteckningsblock och annat arbetsmaterial i de fyra lådorna, och få en rofylld skrivbordsplats där du kan fokusera ordentligt utan att bli störd av plotter.

Känn dig trygg med centrallås

När du väl städat undan på skrivbordet kan du låsa om din saker med hjälp av centrallåset som sitter på hurtsens ena sida. Tack vare detta kan du alltid känna dig trygg med att obehöriga inte kan komma åt dina viktiga papper och dokument. Hurtsen levereras med två nycklar. 

Hållbara och lättskötta material

Hurtsen består av en spånskiva av hög densitet med laminerad yta som går att få i flera fina utföranden. Laminat är ett slitstarkt material som dessutom är lättskött och går att torka av med fuktad trasa. Du får därför en mycket hållbar hurts som håller sig fin under många år.

Produktdetaljer

Artikelnummer CS-WH-104
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 580
Bredd 430
Djup 55 cm
Dörrar Nej
Jalusi Nej
Lådor Ja
På hjul Ja
Skjutdörrar Nej
Tidsskriftförvaring Nej
Låsbar Ja
Montering Levereras monterad
Garanti 5 år

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft