Vårt bästa pris

Vas Äng Mega

  • −25%

Äng är en vacker och finurlig vas som låter dig arrangera dina blommor i olika höjder och formationer. En imponerande vas som även är väldigt snygg som den är utan blommor.

  • Ytterkruka i munblåst glas.
  • Gedigen handtillverkad insats.
  • Supersnygg till spröda snittblommor.
Bra deal!
3 543,75 kr
Rek. pris: 4 725,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Stål
Mässing
Patinerad mässing (blå grön)
Stål
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Äng är en vacker och finurlig vas som låter dig arrangera dina blommor i olika höjder och formationer. En imponerande vas som även är väldigt snygg som den är utan blommor.

  • Ytterkruka i munblåst glas.
  • Gedigen handtillverkad insats.
  • Supersnygg till spröda snittblommor.

Dekorativ på stora soffbord

Med sin runda, stora form är Äng Mega extra fin att ställa i på soffbordet i hemmet eller i loungen. Det lyxiga utförandet drar direkt blickarna till sig och gör vasen till en dekorativ inredningsdetalj även utan blommor.

Galler rättar upp blommorna

Den finurliga insatsen i mässing är tillverkad för hand och består av två plan galler med matchande mönster. Detta gör att varje blomma får två stödpunkter vilket gör att de står upprätt och stabilt.

Skötselråd

Alla utföranden har någon form av ytbehandling för att undvika missfärgning av vatten. Du bör dock

  • torka bort växtsafter regelbundet då de kan angripa ytan
  • undvika gödningsmedel
  • handdiska hela vasen med vanligt diskmedel.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft