Vårt bästa pris

Kruka Trio Square

  • −25%
  • Ny

Krukan Trio Square har ett genombrutet mönster som lämnar innerkrukan synlig och ger designen ett vackert djup. Finns i flera fina färger och kommer alltid med fat i borstad mässing.

  • Inner- och ytterkruka i rostfritt stål.
  • Fat i lackerad mässing som tål vatten.
Bra deal!
742,50 kr
Rek. pris: 990,00 kr
inkl. moms
Produkten finns med andra alternativ
x Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Mörkröd
Blå
Vit
Mörkröd
Beige
Medium
Liten
Medium
Stor
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Krukan Trio Square har ett genombrutet mönster som lämnar innerkrukan synlig och ger designen ett vackert djup. Finns i flera fina färger och kommer alltid med fat i borstad mässing.

  • Inner- och ytterkruka i rostfritt stål.
  • Fat i lackerad mässing som tål vatten.

Rutmönster ger krukan karaktär

Trio Square består av tre delar; en innerkruka, en ytterkruka och ett fat. Det utstansade rutorna ger krukan karaktär då innerkrukan får bli en del av designen, något som blir extra tydligt när inner- och ytterkrukan har olika färger.

Vackra, tåliga material

De två krukorna består av rostfritt stål som har lackerats varsamt för att få fram en porslinsaktig finish. Fatet består av borstad mässing och har även det lackerats, vilket gör att det tål vatten och kan handdiskas med diskmedel.

Obs! Krukan bör endast användas inomhus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft