Vårt bästa pris

Pendellampa M7

  • −20%
  • Ny

M7 är en stilren taklampa med en avlång skärm med bra ljusspridning som även lyser upp bredare konferensbord. Lampan ger ifrån sig 2000 lumen, vilket resulterar i utmärkt arbetsljus.

  • Lång skärm på 118,5 cm.
  • Justerbar höjd.
  • Ger nedåtriktat ljus.
Bra deal!
4 256,00 kr
Rek. pris: 5 320,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Vit
Vit
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

M7 är en stilren taklampa med en avlång skärm med bra ljusspridning som även lyser upp bredare konferensbord. Lampan ger ifrån sig 2000 lumen, vilket resulterar i utmärkt arbetsljus.

  • Lång skärm på 118,5 cm.
  • Justerbar höjd.
  • Ger nedåtriktat ljus.

Perfekt över konferensbord och receptionsdiskar

Tack vare sin långa skärm hänger M7 perfekt ovanför ett mötesbord eller arbetsbord, då den riktar ljuset nedåt och lyser upp en större yta. Lampan passar även väldigt bra i konferensrum samt över receptionsdiskar, där den med fördel hängs upp flera stycken på rad för att täcka hela bordsytan.

Produktdetaljer

Artikelnummer MO10006-5007
Varumärke Monolight
Höjd Skärm: 4 cm / Totalt: 208 cm
Längd 118,5 cm
Material Aluminium
Max watt 33 W
IP-klass IP20
Ljuskälla Integrerad LED
Dimbar Ja
Ljustemperatur 3000K
Lumen Svart: 1736 lm / Vit: 2044 lm
Brinntimmar 50 000h

Varumärke Monolight

Monolight

Småländska Mono Light lever för ljuset och designar sin belysning därefter. Med fokus på modern design och nya tekniker skapar de kostnadseffektiva lösningar med lång hållbarhet. Kombinationen av klassiska och moderna material resulterar i produkter som överraskar, samtidigt som de upplevs som självklara.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft