Taklampa Kvist - 6 armar

 • -3 325,00 kr

Kvist är en flexibel taklampa i industriell design med armatur i koppar eller mässing som finns i flera utföranden. Lampan har sex ställbara ljuskällor som låter dig rikta ljuset utifrån önskad effekt.

 • Ger riktbart ljus.
 • Går att dimra.
 • Med krok för upphängning av sladd.
 • Lång sladd på 5 m med takkontakt medföljer. 
 • Modern klassiker designad 1999. 

13 150,00 kr inkl. moms
Ord.pris 16 475,00 kr /
Spara 3 325,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Vit
Vit
Svart
Rå koppar
Förnicklad mässing
Rå mässing
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Kvist är en flexibel taklampa i industriell design med armatur i koppar eller mässing som finns i flera utföranden. Lampan har sex ställbara ljuskällor som låter dig rikta ljuset utifrån önskad effekt.

 • Ger riktbart ljus.
 • Går att dimra.
 • Med krok för upphängning av sladd.
 • Lång sladd på 5 m med takkontakt medföljer. 
 • Modern klassiker designad 1999. 

Ger riktbart ljus

Kvist kommer med sex lamphuvuden som går att vrida och vinkla åt alla håll. Detta gör att du kan rikta varje ljuskälla individuellt – åt olika håll för spridd belysning eller i samma riktning för ett mer koncentrerat ljus.

Krok gör sladden till en del av designen

Lampan är utrustad med en lång sladd på fem meter som kan viras ihop och hängas upp på en krok belägen högst upp på lampans armatur. På detta sätt blir den del av sladden som inte används en del av själva designen. 

Industriell design

Kvist har en industriell design med fokus på funktion och flexibilitet. Armaturen består av solid mässing eller koppar som i sina råa utföranden utvecklar en egen patina och får ett vackert, rustikt utseende över tid. 

Rekommenderade ljuskällor:

 • 6 x 5W LED E14 PAR16 2700K 380lm CRI <80 30°
 • 6 x 4,5W LED E14 2700K 470lm CRI <80

Produktdetaljer

Artikelnummer 36031-01-000
Varumärke Örsjö Belysning
Höjd 95 cm
Diameter 67,5 cm
Material Lackerad metall
Ljuskälla Nej
Sockel E14
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Jonas Bohlin
Örsjö Belysning

Örsjö Belysning AB finns i det sydöstra hörnet av Småland i ett område som är känt för sina duktiga producenter. Örsjö Belysning stämmer väl in i den bilden, över 70 års erfarenhet med produktion av belysning i hög kvalitet. Företagets erfarenhet, flexibilitet och breda sortiment gör det möjligt att uppfylla kunders höga krav. Örsjös sortiment är utvecklat tillsammans med några av Skandinaviens ledande designers med fokus på funktion, innovation och personlighet. Kombinerat med vår tillverkningskompetens har dessa produkter givit oss åtskilliga utmärkelser och spännande uppdrag genom åren.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft