Kvist - 4 armar Vit struktur
Kvist - 4 armar Vit struktur

Taklampa Kvist - 4 armar

 • Ny

Kvist är en flexibel taklampa i industriell design med armatur i koppar, mässing eller stål som finns i flera utföranden. Lampan har fyra ställbara ljuskällor som låter dig rikta ljuset utifrån önskad effekt.

 • Ger riktbart ljus.
 • Går att dimra.
 • Med krok för upphängning av sladd.
 • Lång sladd på 5 m med takkontakt medföljer. 
 • Modern klassiker designad 1999. 

14 500,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit strukturlack
Vit strukturlack
Svart strukturlack
Rå koppar
Förnicklad mässing
Rå mässing
Mattborstad mässing
Rå stål
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Kvist är en flexibel taklampa i industriell design med armatur i koppar, mässing eller stål som finns i flera utföranden. Lampan har fyra ställbara ljuskällor som låter dig rikta ljuset utifrån önskad effekt.

 • Ger riktbart ljus.
 • Går att dimra.
 • Med krok för upphängning av sladd.
 • Lång sladd på 5 m med takkontakt medföljer. 
 • Modern klassiker designad 1999. 

Ger riktbart ljus

Kvist kommer med fyra lamphuvuden som går att vrida och vinkla åt alla håll. Detta gör att du kan rikta varje ljuskälla individuellt – åt olika håll för spridd belysning eller i samma riktning för ett mer koncentrerat ljus.

Krok gör sladden till en del av designen

Lampan är utrustad med en lång sladd på fem meter som kan viras ihop och hängas upp på en krok belägen högst upp på lampans armatur. På detta sätt blir den del av sladden som inte används en del av själva designen. 

Industriell design

Kvist har en industriell design med fokus på funktion och flexibilitet. Armaturen består av solid mässing, koppar eller stål som i sina råa utföranden utvecklar en egen patina och får ett vackert, rustikt utseende över tid. 

Rekommenderade ljuskällor:

 • 4 x 5W LED E14 PAR16 2700K 380lm CRI <80 30°
 • 4 x 4,5W LED E14 2700K 470lm CRI <80

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft