Pendellampa VL45 Radiohuspendel

  • -800,00 kr

VL45 Radiohuspendel är en klassisk pendellampa i munblåst vitt opalglas och borstad mässing. Kupans öppning i botten ger ett direkt nedåtriktat ljus som passar bra ovanför exempelvis matbordet.

  • Ger ett direkt nedåtriktat ljus.
  • Kupa av tre lager munblåst vitt opalglas.
  • 4 meter lång vit textilsladd medföljer.
2 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 650,00 kr /
Spara 800,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Ø 17,5 cm
Ø 17,5 cm
Ø 25 cm
Ø 37 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

VL45 Radiohuspendel är en klassisk pendellampa i munblåst vitt opalglas och borstad mässing. Kupans öppning i botten ger ett direkt nedåtriktat ljus som passar bra ovanför exempelvis matbordet.

  • Ger ett direkt nedåtriktat ljus.
  • Kupa av tre lager munblåst vitt opalglas.
  • 4 meter lång vit textilsladd medföljer.

Klassisk och tidlös design

VL45 Radiohuspendel är en designklassiker som går att finna i de flesta hem och offentliga miljöer. Kupan består av högkvalitativt munblåst opalglas i tre lager som ger lampan dess harmoniska och enhetliga uttryck som enkelt smälter in i omgivningen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741100167
Varumärke Louis Poulsen
Diameter 175/250/370 mm
Material Mässing, Opalglas
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Vilhelm Lauritzen
Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft