Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Pendellampa Bumling

 • På rea!

Pendellampan Bumling präglas av sin stilrena och tidlösa design med bulliga former. Lampan har en skärm i aluminium och är utrustad med bländskydd, vilket gör att lampan sprider ett behagligt sken.

 • Utrustad med bländskydd för behagligt ljus.
 • Klassisk och stilren design.
 • Kabel på 3 m samt takkopp medföljer.
6 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Vit
Vit
Röd
Borstad aluminium
Ø40 cm
Ø40 cm
Ø60 cm
Med ringraster
Med ringraster
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pendellampan Bumling präglas av sin stilrena och tidlösa design med bulliga former. Lampan har en skärm i aluminium och är utrustad med bländskydd, vilket gör att lampan sprider ett behagligt sken.

 • Utrustad med bländskydd för behagligt ljus.
 • Klassisk och stilren design.
 • Kabel på 3 m samt takkopp medföljer.

Två olika bändskydd

Bumling kommer i två storlekar där båda varianterna går att få med ett bländskydd bestående av ett ringraster i vit plast. Den stora varianten går även att få med ett bländskydd i opalt akrylglas. Både plasten och akrylglaset mjukar upp lampans ljus och ger dig ett bländfritt sken som exempelvis passar perfekt över matbordet.

Skärm i tre olika färger

Den vackra lampskärmen är tillverkad i aluminium och finns att välja i vitt, rött eller borstat utförande. Skärmen har en industriell känsla som passar extra bra i moderna hem och lokaler.

Produktdetaljer

Artikelnummer 205330
Varumärke Atelje Lyktan
Höjd 22,5 / 33,5 cm
Diameter 40 / 60 cm
Material Aluminium, plast
Sladdlängd 3 m
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Anders Pehrson
Atelje Lyktan

I sin fabrik vid den östskånska kusten utvecklar och tillverkar ateljé Lyktan alla sina lampor. De har varit verksamma i över 85 år och har gedigna kunskaper om belysning och armaturer. De fokuserar på att ta fram hållbara produkter som är energieffektiva och lever upp till kraven för högkvalitativ belysning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft