Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

I sin fabrik vid den östskånska kusten utvecklar och tillverkar ateljé Lyktan alla sina lampor. De har varit verksamma i över 85 år och har gedigna kunskaper om belysning och armaturer. De fokuserar på att ta fram hållbara produkter som är energieffektiva och lever upp till kraven för högkvalitativ belysning.

Grid view
List view
Visar 1-51 av 51 objekt
Sort by

Adventsljusstake Adventure

3 100,00 kr inkl. moms
Adventure är en stilren adventsljusstake i en modern design med raka linjer och skarpa kanter. En elegant ljusstake vars smakfulla utformning gör att den med fördel kan stå framme året runt. Ger ett varmt ljus. Går att dimra. Energisnål LED-belysning. Utbytbara ljus.

Bordslampa Birdie

3 950,00 kr inkl. moms
Birdie är en smidig bordslampa i en minimalistisk design med armatur i stål, samt LED-belysning med varmvitt ljus. En smäcker och diskret lampa som passar lika bra på skrivbordet som på sidobordet. Smidig sensoryta för ljusreglering 0-100% (sweep-dim). LED-ljuskälla ingår. Kabel på 2 m medföljer.

Bordslampa Bumling Mini

5 800,00 kr inkl. moms
Bordslampan Bumling Mini är en stilig lampa med bulliga former, som kommer med bländskydd vilket ger ett mjukt och behagligt sken. En vacker lampa att ställa på sängbordet, sidobordet eller i fönstret. Flexibel hals ger riktbart ljus. Tillverkad i återvinningsbar aluminium. Kabel på 2,5 m medföljer. Går att få som dimbar.

Bordslampa Buzz - Lampskärm i aluminium

4 375,00 kr inkl. moms
Buzz är en lekfull bordslampa med vitlackerad stomme i metall och en yttre skärm i aluminium. Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även lite ljus sprida sig uppåt, vilket ger en vacker ljusupplevelse. Ger ett varmvitt ljus. Sprider ljuset nedåt och uppåt. Svart textilkabel på 2 m medföljer.

Bordslampa Buzz - Lampskärm i linne

3 350,00 kr inkl. moms
Bordslampan Buzz kommer i en stilfull och diskret design med grå tygskärm. Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även ljuset sprida sig uppåt samt genom skärmen, vilket ger ett härligt allmänt ljus. Sprider ljuset åt alla håll. Stilig tygskärm i 100% linne, med insida i frostad vit folie. Stabilt stativ i kromat stål. Svart textilkabel på 2 m medföljer.

Bordslampa Buzz - Lampskärm i ull

6 675,00 kr inkl. moms
Bordslampan Buzz kommer i en stilfull och diskret design med grå eller vit skärm i ull. Buzz ger ett nedåtriktat sken men har även en inre skärm i frostat akrylglas som låter ljuset sprida sig uppåt. Ger ett varmvitt ljus. Sprider ljuset nedåt och uppåt. Svart textilkabel på 2 m medföljer.

Bordslampa Ogle Mini

4 475,00 kr inkl. moms
Ogle Mini är en funktionell bordslampa vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern lampa i en diskret och stilig design, som ger effektiv belysning. Vridbart lamphuvud (upp till 360°). Skärm som går att vinkla upp till 90°. Ger ett riktat ljus.

Bordslampa Plug Lamp

2 675,00 kr inkl. moms
Med bordslampan Plug Lamp får du både en effektiv ljuskälla och ett extra eluttag på bordet. En funktionell lampa som gör det lätt att ladda mobilen eller datorn, i hemmet, loungen eller väntrummet. Integrerat eluttag. Integrerad dimmer. Skärm i opalglas för mjukt ljus. Gummikabel på 2 m medföljer.

Bordslampa Pluggie

1 600,00 kr inkl. moms
Bordslampan Pluggie ger dig en effektiv ljuskälla med två lättåtkomliga USB-portar i basen. En funktionell lampa som gör det lätt att ladda mobilen eller datorn, i hemmet, loungen eller väntrummet. Två integrerade USB-portar (Typ A, 5V vardera). Integrerad dimmer. Skärm i opalglas för mjukt sken. Ger ett varmvitt ljus.

Bordslampa Riff Bowl

5 325,00 kr inkl. moms
Bordslampan Riff Bowl ger ifrån sig ett varmvitt sken och har en elegant skärm i opalglas som sprider ljuset åt alla håll. Lampans stiliga design gör att den smälter in i de allra flesta inredningar. Ger ett varmvitt ljus. Textilkabel på 2,5 m medföljer.
Riff - Bordslampa Cone Svart

Bordslampa Riff Cone

5 325,00 kr inkl. moms
Bordslampan Riff Cone ger ifrån sig ett varmvitt sken och har en elegant skärm i opalglas som sprider ljuset åt alla håll. Lampans stiliga design gör att den enkelt smälter in i de flesta inredningar. Ger ett varmvitt ljus. Textilkabel på 2,5 m medföljer.

Bordslampa Riff Slim

5 325,00 kr inkl. moms
Bordslampan Riff Slim har en elegant skärm i opalglas som ger ett mjukt, allmänt ljus. Den avskalade och smakfulla designen gör att lampan passar utmärkt i de flesta miljöer, såväl privata som offentliga. Ger ett varmvitt, allmänt ljus. Textilkabel på 2,5 m medföljer.

Bordslampa Simris

3 750,00 kr inkl. moms
Den eleganta bordslampan Simris kommer i en funktionell design som bland annat tillåter justering av lampans höjd. En lampa som står lika bra på skrivbordet på kontoret, som på sidobordet hemma. Smidig sensoryta för ljusreglering 0-100% (TouchDim). Funktionell kryssled tillåter justering av lampans höjd och längd. Bländskydd ger mjukt ljus. Röd textilkabel på 2 m medföljer. Elegant fotplatta klädd i läder.

Bordslampa Svit

5 225,00 kr inkl. moms
Bordslampan Svit kommer i en smidig design där skärmen består av två skivor björkfaner och är ställbar i upp till 180 grader. Med sitt nedåtriktade ljus passar Svit extra bra som läslampa. Steglöst ställbar skärm (upp till 180° totalt). Ger ett nedåtriktat ljus. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra. Energisnål LED-belysning ingår.

Golvlampa Birdie

4 600,00 kr inkl. moms
Birdie är en smidig golvlampa i en minimalistisk design med armarur i stål, samt LED-belysning med varmvitt ljus. En smäcker och diskret lampa som passar lika bra vid skrivbordet som vid soffgruppen. Smidig sensoryta för ljusreglering 0-100% (sweep-dim). LED-ljuskälla ingår. Kabel på 2 m medföljer.

Golvlampa Bumling Mini

6 250,00 kr inkl. moms
Golvlampan Bumling Mini är en stilig lampa med bulliga former, som kommer med flexibel hals samt ett effektivt bländskydd. En vacker lampa som står lika bra i vardagsrummet som i loungen. Flexibel hals ger riktbart ljus. Bländskydd i akryl och diffusorfilm. Med LED-belysning (icke dimbar) eller GU10-belysning (dimbar). Tillverkad i återvinningsbar aluminium. Vit kabel på 3 m medföljer.

Golvlampa Buzz

6 150,00 kr inkl. moms
Buzz är en lekfull golvlampa med ett nätt stativ i kromat stål och en yttre skärm i lackerad aluminium. Ger ett nedåtriktat sken samtidigt som ite ljus sprider sig uppåt, vilket ger en härlig ljusupplevelse. Ger ett varmvitt ljus. Sprider ljuset nedåt och uppåt. Textilkabel på 2 m medföljer.

Golvlampa Buzz - Cylindrisk skärm i textil

4 975,00 kr inkl. moms
Golvlampan Buzz kommer i en stilfull och diskret design med en skärm i linne. Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även ljuset sprida sig uppåt samt genom skärmen, vilket ger ett vackert allmänt ljus. Ger ett varmvitt ljus. Sprider ljuset nedåt och uppåt. Textilkabel på 2 m medföljer.

Golvlampa Buzz - Konisk skärm i textil

6 375,00 kr inkl. moms
Golvlampan Buzz kommer i en stilfull och diskret design med en skärm i ull. Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även ljuset sprida sig uppåt samt genom skärmen, vilket ger ett vackert allmänt ljus. Ger ett varmvitt ljus. Sprider ljuset nedåt och uppåt. Textilkabel på 2 m medföljer.

Golvlampa Ogle

5 325,00 kr inkl. moms
Ogle är en funktionell golvlampa vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern golvlampa i en diskret och stilig design, som alltid ger effektiv belysning. Med dimbar fotströmbrytare. Kommer med 3 m lång kabel.

Golvlampa Ogle Mini

5 025,00 kr inkl. moms
Ogle Mini är en funktionell golvlampa vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern spotlight i en diskret och stilig design, som ger effektiv belysning. Skärm som går att rotera upp till 360°. Skärm som går att vinkla upp till 90°. Ger ett riktat ljus. Går att dimra via fotströmbrytare. Kabel på 3 m medföljer.

Golvlampa Simris

5 475,00 kr inkl. moms
Den eleganta golvlampan Simris kommer i en funktionell design som bland annat tillåter justering av lampans höjd. En lampa som står lika bra vid fåtöljen i loungen, som bredvid soffan i vardagsrummet. Smidig sensoryta för ljusreglering 0-100% (TouchDim). Funktionell kryssled tillåter justering av lampans höjd och längd. Bländskydd ger mjukt ljus. Röd textilkabel på 2 m medföljer. Elegant fotplatta klädd i läder.

Golvlampa Sparrow

5 050,00 kr inkl. moms
Sparrow är en smäcker golvlampa i en smart design med närvarosensorer och justerbar ljusstyrka. En utmärkt arbetslampa som passar lika bra på det stora kontoret som det lilla hemmakontoret. Närvarosensorer stänger av lampan när ytan under ljuskällan inte nyttjats på 2 timmar. Ställbar och vridbar skärm samt stativ. Steglöst dimbar via Touch dimmer. Uppfyller kraven för internationella standarder för arbetsplatsbelysning inomhus. Kabel på 2 m medföljer.

Golvlampa Svit

5 500,00 kr inkl. moms
Golvlampan Svit kommer i en smidig design där skärmen består av två skivor björkfaner och är ställbar i upp till 180 grader. Med sitt nedåtriktade ljus passar Svit extra bra som läslampa vid fåtöljen. Steglöst ställbar skärm (upp till 180° totalt). Stativ som går att justera i höjd. Med bländskydd i frostad akryl. Kabel på 4 m medföljer.
Asplund - Pendellampa

Pendellampa Asplund

12 550,00 kr inkl. moms
Asplund är en vacker pendellampa med skärm i munblåst opalglas och armatur i grönlackat stål. Lampan fick sin design år 1922 och tillverkas än idag på samma hantverksmässiga sätt som då. Munblåst opalglas ger ett mjukt sken. Handgjord stålarmatur samt krona i sober antikgrön. Sladd på 1,5 m medföljer.
TOPSELLER

Pendellampa Bumling

6 225,00 kr inkl. moms
Pendellampan Bumling präglas av sin stilrena och tidlösa design med bulliga former. Lampan har en skärm i aluminium och är utrustad med bländskydd, vilket gör att lampan sprider ett behagligt sken. Utrustad med bländskydd för behagligt ljus. Klassisk och stilren design. Kabel på 3 m samt takkopp medföljer.

Pendellampa Bumling Mini

4 175,00 kr inkl. moms
Pendellampan Bumling Mini är en stilig lampa med bulliga former, som kommer med LED-belysning och diffusor för bländfritt ljus. En vacker lampa att hänga över köksbordet, köksön eller soffbordet. Ger ett varmvitt ljus. Bländskydd i akryl och diffusorfilm. Kabel på 2,5 m medföljer. Går att få som dimbar.

Pendellampa Buzz

3 525,00 kr inkl. moms
Buzz är en lekfull pendellampa med en skärm i lackerad aluminium med vitmålad insida. Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även lite ljus sprida sig uppåt, vilket ger en vacker ljusupplevelse. Ger ett varmvitt ljus. Textilkabel på 2,5 m medföljer.

Pendellampa Cob

1 425,00 kr inkl. moms
Cob är en minimalistiskt pendellampa som går att välja med rund eller avlång ljuskälla. Tack vare sin avskalade design passar Cob perfekt i moderna miljöer där den är lika vacker ensam som i grupp. Kompatibel med flertalet olika dimmers. Kommer med svart textilkabel på 3 m.

Pendellampa Eagle

23 625,00 kr inkl. moms
Eagle är en mäktig pendellampa vars dynamiska armartur får den att påminna om en flygande fågel. En stilig och modern lampa som hänger lika bra över köksbordet hemma, som i matsalen på kontoret. Går att dimra. Ger ett varmvitt sken. Vajer samt vit textilkabel på 3 m medföljer.

Pendellampa Hood

19 725,00 kr inkl. moms
Hood är en modern och funktionell pendellampa med skärm tillverkad i tjock, ljudabsorberande filt. Hood passar därför extra bra i miljöer där det rör sig mycket människor, så som matsalar och kaféer. Ger ett nedåtriktat, varmvitt ljus. Absorberar ljudvågor och sänker ljudnivån. Dimbar med DALI-styrningssystem. Kabel samt vajer på 2,5 m medföljer.

Pendellampa Ogle

2 350,00 kr inkl. moms
Ogle är en nätt och funktionell pendellampa vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern lampa i en diskret och stilig design, som alltid ger effektiv belysning. Går att vrida upp till 360°. Går att vinkla upp till 90°. Ger ett riktat ljus. Kabel på 5 m medföljer.

Pendellampa Ogle Mini

2 025,00 kr inkl. moms
Ogle Mini är en funktionell pendellampa vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern lampa i en diskret och stilig design, som ger effektiv belysning. Går att vrida upp till 360°. Går att vinkla upp till 90°. Ger ett riktat ljus. Går att dimra. Kabel på 3 m medföljer.

Pendellampa Paragon

5 900,00 kr inkl. moms
Paragon är en elegant pendellampa vars vita bländskydd gjorts till en del av designen. Paragon går att välja med vitt eller kallvitt ljus, och passar därför lika bra hemma i köket som i matsalen på kontoret. Går att dimra. Ger ett bländfritt ljus. Textilkabel på 2,5 m medföljer.

Pendellampa Riff Bowl

3 425,00 kr inkl. moms
Pendellampan Riff Bowl har en elegant skärm i opalglas som finns att välja i tre olika storlekar. Den avskalade designen gör att lampan enkelt smälter in i de flesta miljöer, såväl privata som offentliga. Ger ett varmvitt, allmänt ljus. Textilkabel på 2 m medföljer.

Pendellampa Riff Cone

3 675,00 kr inkl. moms
Pendellampan Riff Cone har en elegant skärm i opalglas som finns att välja i tre olika storlekar. Den avskalade designen gör att lampan enkelt smälter in i de flesta miljöer, såväl privata som offentliga. Går att dimra. Ger ett varmvitt, allmänt ljus. Textilkabel på 2 m medföljer.

Pendellampa Riff Puck

3 300,00 kr inkl. moms
Pendellampan Riff Puck har en elegant skärm i metall som finns att välja i tre olika storlekar. Den avskalade designen gör att lampan enkelt smälter in i de flesta miljöer, såväl privata som offentliga. Ger ett varmvitt ljus. Utrustad med diffusor som ger ett behagligt sken. Textilkabel på 2 m medföljer.

Skrivbordslampa Sparrow

4 425,00 kr inkl. moms
Sparrow är en smäcker bordslampa i en smart design med närvarosensorer och justerbar ljusstyrka. En utmärkt skrivbordslampa som passar lika bra på det stora kontoret som det lilla hemmakontoret. Närvarosensorer stänger av lampan efter 2 timmars inaktivitet. Dimras steglöst 0-100% med touch dimmer. Ledat stativ och rörligt lamphuvud. Uppfyller internationell standard för arbetsbelysning inomhus. Ger ett varmvitt ljus.

Spotlight Ogle

2 350,00 kr inkl. moms
Ogle är en funktionell taklampa vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern spotlight i en diskret och stilig design, som passar lika bra ensam som i grupp. Går att vrida upp till 360°. Går att vinkla upp till 90°. Dimbar.

Spotlight Ogle Mini

2 025,00 kr inkl. moms
Ogle - Mini Ceiling Lamp 3-phase. Ogle is a ceiling lamp designed by Form Us With Love for Ateljé Lyktan. Ogle Mini ceiling lamp is made of die-cast aluminum and is mounted on a 3-phase rail or FixPoint bracket. Choose between black or white. Ogle is a series of lamps that contain pendant lamps, two ceiling lamps, a floor lamp and a wall lamp. The designer duo wanted to create a luminaire that works alone as well as in a group. And that the Ogle lamps would function as a complement to the furniture in the interior without the lamp itself feeling too expressive. Ogle is both creative in its form and functional. The round and neat shapes fit well in a modern home. Several lamps from the same series can advantageously be furnished together.

Taklampa Buzz

3 150,00 kr inkl. moms
Buzz är en lekfull taklampa med vitlackerad stomme i metall och en yttre skärm i aluminium. Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även lite ljus sprida sig uppåt, vilket ger ett vackert ljusmönster i taket. Ger ett varmvitt ljus. Sprider ljuset nedåt och uppåt.
Eagle - Taklampa Svart

Taklampa Eagle

20 200,00 kr inkl. moms
Eagle är en mäktig taklampa vars lutande arnartur får den att påminna om en flygande fågel. En stilfull och modern lampa som sitter lika bra över köksbordet hemma, som i matsalen på kontoret. Går att dimra. Ger ett varmvitt sken.

Taklampa Eclipse - Infälld

14 875,00 kr inkl. moms
Eclipse är en smäcker taklampa i en luftig design med en cirkulär skärm på endast två centimeter i höjd. Längs med skärmens insida löper en integrerad LED-belysning som ger ifrån sig ett varmvitt ljus. Monteringskit för infälld installation medföljer. Med 2 m långa stålvajers som kan justeras i höjd.

Taklampa Eclipse - Ytmonterad

14 875,00 kr inkl. moms
Eclipse är en smäcker taklampa i en luftig design med en cirkulär skärm på endast två centimeter i höjd. Längs med skärmens insida löper en integrerad LED-belysning som ger ifrån sig ett varmvitt ljus. Monteringskit och vit takkopp medföljer. Med 2 m långa stålvajers som kan justeras i höjd.

Vägglampa Bumling Mini

5 800,00 kr inkl. moms
Vägglampan Bumling Mini är en stilig lampa med bulliga former, som kommer med flexibel hals samt ett effektivt bländskydd. En vacker lampa att installera i sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Effektivt bländskydd ger mjukt ljus. Flexibel hals gör att ljuset går att rikta. Går att få som dimbar.

Vägglampa Buzz - Cylindrisk

2 275,00 kr inkl. moms
Vägglampan Buzz kommer i en stilfull och diskret design med skärm i linne. Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även ljuset sprida sig uppåt samt genom skärmen, vilket ger ett vackert allmänt ljus. Med inre skärm i frostat akrylglas. Sprider ljuset nedåt och uppåt. Ger ett varmvitt ljus. Välj mellan fast installation eller med kabel på 2 m.

Vägglampa Buzz - Konisk

3 675,00 kr inkl. moms
Vägglampan Buzz kommer i en stilfull och diskret design med textilskärm i ull. Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även ljuset sprida sig uppåt samt genom skärmen, vilket ger ett vackert allmänt ljus. Med inre skärm i frostat akrylglas. Sprider ljuset nedåt och uppåt. Ger ett varmvitt ljus. Välj mellan fast installation eller med kabel på 2 m.
Eagle - Vägglampa Svart

Vägglampa Eagle

9 375,00 kr inkl. moms
Eagle är en minimalistisk vägglampa som installeras direkt på väggen och som ger ifrån sig ett varmvitt ljus. En modern lampa som sitter lika bra hemma i hallen, som i matsalen på kontoret. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra 0-100%.

Vägglampa Ogle Mini - Dubbel

5 100,00 kr inkl. moms
Ogle Mini Dubbelarmartur är en funktionell vägglampa med två lamphuvuden som går att rikta separat. En modern spotlight i en diskret och stilfull design, som gör sig extra bra som sänglampa. Ger ett riktat ljus. Dimbar via vriddimmer.

Vägglampa Ogle Mini - Singel

2 975,00 kr inkl. moms
Ogle Mini är en funktionell vägglampa vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern spotlight i en diskret och stilig design, som ger effektiv belysning. Ger ett riktat ljus. Dimbar via vriddimmer.

Vägglampa Svit

4 275,00 kr inkl. moms
Vägglampan Svit kommer i en smidig design där skärmen består av två skivor björkfaner och är ställbar i upp till 180 grader. Med sitt nedåtriktade ljus passar Svit utmärkt som läslampa över sängen. Steglöst ställbar skärm (upp till 180° totalt). Ger ett nedåtriktat ljus. Med bländskydd i frostad akryl. Väggfäste med integrerad touchdimmer för steglös dimring.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft