Vårt bästa pris

Pendellampa PH Artichoke

 • -25 089,00 kr
 • Ny

PH Artichoke är en karaktäristisk lampa med 72 laserskurna blad som bildar 12 exakt placerade rader med sex blad i varje. Med sin luftiga design passar lampan lika bra i den stora hallen som i matsalen. 

 • Fördelar ljuset inåt och utåt.
 • Ger ett behagligt ljus.
 • Lyser upp alla rum med helt bländfritt ljus.
 • Vacker och välkänd formgivning.
 • Tidlös och populär designklassiker.
Bra deal!
75 306,00 kr
Rek. pris: 100 395,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Koppar
Vit
Svart
Koppar
Mässing
Polerat stål
Rostfritt stål
Ø 480 mm
Ø 480 mm
Ø 600 mm
Ø 720 mm
Ø 840 mm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

PH Artichoke är en karaktäristisk lampa med 72 laserskurna blad som bildar 12 exakt placerade rader med sex blad i varje. Med sin luftiga design passar lampan lika bra i den stora hallen som i matsalen. 

 • Fördelar ljuset inåt och utåt.
 • Ger ett behagligt ljus.
 • Lyser upp alla rum med helt bländfritt ljus.
 • Vacker och välkänd formgivning.
 • Tidlös och populär designklassiker.

Skapar ett vackert och bländfritt sken

PH Artichoke lyser lyser upp rummet med ett helt bländfritt ljus tack vare de 72 bladen, som bildar 12 exakt placerade rader med sex blad i varje. Armaturen ser till att ljuset fördelas inåt och utåt, vilket ger ett vackert och behagligt ljus.

Karaktäristisk design

PH Artichoke kallas i folkmun för Kotten på grund av sin karaktäristiska form som liknar just en kotte. Tack vare den vackra, luftiga designen passar lampan lika bra i den rymliga hallen, som i matsalen eller i vardagsrummet.

Tidlös och populär

Denna klassiska pendellampa fick sina former år 1958 av den danske formgivaren Poul Henningsen. Med sin tidlösa design är lampan lika populär i dag som den var i går, och kommer fortsätta att vara det i flera generationer framöver.

Om formgivaren – Poul Henningsen

Danska Poul Henningsen (1894-1967) var under sin livstid verksam som både formgivare, journalist och författare. Efter att ha studerat vid tekniska högskolan i Köpenhamn startade han sin karriär inom traditionell funktionalistisk arkitektur. Med åren utvecklade han dock ett särskilt intresse för belysning. Han spenderade därför en stor del av sin karriär med att utveckla belysningsarmaturer med fokus på människans uppfattning och behov av ljus. År 1925 startade Poul Henningsen ett livslångt samarbete med märket Louis Poulsen, där hans arv lever vidare än i dag.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741111936+5741092563
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 46,5 / 58 / 65 / 72 cm
Diameter 48 / 60 / 72 / 84 cm
Material Laserskuren mässing, koppar eller stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Ljuskälla D2W 41W
Sladd ingår Ja, 4 m vit textil
Ljustemperatur LED 3000-1800K
Formgivare Poul Henningsen

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft