Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-27%

Pendellampa Etch - 32 cm

 • På rea!
 • -1 530,00 kr
 • Ny

Etch är en snygg pendellampa i metall med utetsat mönster som kastar vackra skuggor och gör ljuset varmt och behagligt. Lampan finns i flera fina utföranden för att passa in i många olika miljöer. 

 • Skapar vackra skuggspel.
 • Ger behagligt ljus.
 • Går att dimra.
 • Passar i privata som offentliga miljöer.
 • Svart textilkabel (2,5 m) samt takkåpa i samma färg som skärmen. 
4 070,00 kr
5 600,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Koppar
Krom
Koppar
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Etch är en snygg pendellampa i metall med utetsat mönster som kastar vackra skuggor och gör ljuset varmt och behagligt. Lampan finns i flera fina utföranden för att passa in i många olika miljöer. 

 • Skapar vackra skuggspel.
 • Ger behagligt ljus.
 • Går att dimra.
 • Passar i privata som offentliga miljöer.
 • Svart textilkabel (2,5 m) samt takkåpa i samma färg som skärmen. 

Sprider ljuset åt alla håll

Med en diameter på 32 centimeter hänger Etch perfekt över ett soffbord eller i en kluster över ett större matbord. Lampan ger ifrån sig ett trevligt sken som sprider sig åt alla håll tack vare den perforerade skärmen.

Ger vackra skuggmönster

Eftersom hålen i skärmen släpper igenom ljuset ser lampan ut att glöda i luften, vilket ger en vacker visuell effekt. Ljuset från skärmen skapar även komplicerade skuggmönster som ger rummet en häftig atmosfär.

Produktdetaljer

Artikelnummer ETS03CEU
Varumärke Tom Dixon
Höjd 32
Material Aluminium, koppar, stål och svart
Ljuskälla Nej
Sockel E27
Max watt 42W halogen
Ljuskälla ingår Nej
Funktioner Dimbar
Formgivare Tom Dixon

Varumärke Tom Dixon

Tom Dixon

Tom Dixon är en brittisk, självlärd industridesigner, som etablerade sitt varumärke 'Tom Dixon' år 2002 i London. Varumärket Tom Dixon specialiserar sig inom belysning, möbler och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft