Pendellampa JWDA

JWDA präglas av sin moderna och minimalistiska design, med en kupa i vitt opalglas och smäcker bas i polerad mässing. Med sin välvda form och sitt diffusa sken sprider lampan en varm känsla i rummet.

  • Ger ett varmt och diffust sken.
  • Kupa i vitt opalglas.
  • Integrerad dimmer på basen.
  • Svart PVC-sladd (4 m) medföljer.
3 175,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

JWDA präglas av sin moderna och minimalistiska design, med en kupa i vitt opalglas och smäcker bas i polerad mässing. Med sin välvda form och sitt diffusa sken sprider lampan en varm känsla i rummet.

  • Ger ett varmt och diffust sken.
  • Kupa i vitt opalglas.
  • Integrerad dimmer på basen.
  • Svart PVC-sladd (4 m) medföljer.

Ger en varm känsla

Tack vare kupan i vitt opalglas sprider lampan ett mjukt och diffust sken omkring sig, vilket skapar en härlig och varm känsla i rummet. Med sin smäckra design hänger lampan lika vackert ensam ovanför sängbordet, som på rad ovanför köksön eller matbordet.

Med integrerad dimmer

På lampans eleganta bas i polerad mässing sitter en stilren integrerad dimmerknapp i bronserad mässing. Med hjälp av denna kan du enkelt och smidigt dimra ljuset till önskad styrka, och JWDA blir en lika snygg som funktionell detalj.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1820839
Varumärke Menu
Höjd 33,5 cm
Diameter 23 cm
Vikt 1,7 kg
Material Mässing, Opalglas
Sockel G9
IP-klass IP20
Sladdlängd 4 m
Ljuskälla ingår Ja
Dimbar Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Jonas Wagell
Menu

Menu filosofi är enkel. De vill göra världen bättre, mindre komplicerat, lite trevligare att vakna till. Samarbeta med super-begåvade designers, de gör föremål för att vara sköna nu och för evigt. Menu arbetar med några av de mest spännande och drivna kreativa individerna från världens arkitektur och design för att producera design av hög kvalitet med ett skarpt skandinaviskt utseende. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft