Pendellampa Toldbod Pendel

Toldbod är en stilriktig pendellampa i en okomplicerad design som passar in i de flesta miljöer och lokaler. Skärmen i aluminium riktar ljuset nedåt samtidigt som det lyser upp rummet utan att blända.

 • Vitmålad insida ger optimal ljusspridning.
 • Ger ett nedåtriktat, bländfritt ljus.
 • Vit eller svart textilsladd på 3 eller 4 m medföljer.
2 675,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Mörkrosa
Ljusgrå
Blågrå
Mörkrosa
Vit
Svart
Ø 120 mm
Ø 120 mm
Ø 170 mm
Ø 250 mm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Toldbod är en stilriktig pendellampa i en okomplicerad design som passar in i de flesta miljöer och lokaler. Skärmen i aluminium riktar ljuset nedåt samtidigt som det lyser upp rummet utan att blända.

 • Vitmålad insida ger optimal ljusspridning.
 • Ger ett nedåtriktat, bländfritt ljus.
 • Vit eller svart textilsladd på 3 eller 4 m medföljer.

Nedåtriktat, bländfritt och behagligt ljus

Skärmen i aluminium riktar ljuset nedåt samtidigt som det lyser upp rummet utan att blända. Skärmens insida är vitmålad vilket bidrar till en optimal och behaglig ljusspridning.

Fem olika nyanser

Lampan finns i fem olika sobra nyanser och tack vare den matta finishen är lampan tilltalande och lättsam var den än placeras. Toldbod Pendel bidrar med både lugn och harmoni.

Takkopp och textilsladd medföljer

Toldbod Pendel levereras tillsammans med en takkopp samt textilsladd på antingen 3 (Ø120/Ø170) eller 4 meter (Ø250/Ø400/Ø550). Tack vare detta kan du enkelt justera vilken höjd du vill hänga lampan på.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741101441
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 120/175/253/406/558 mm
Diameter 120/170/250/400/550 mm
Material Aluminium
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Funktioner Dimbar (Push)
Ljustemperatur Varmvit 2700K
Formgivare Louis Poulsen

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft