Pendellampa Lumo Trio

Lumo är en pendellampa i klassisk design med tre konformade skärmar på rad. En vacker pendellampa att hänga ovanför matbordet, projektbordet eller konferensbordet på kontoret.

 • Ger ett nedåtriktad, bländfritt ljus.
 • Inklusive dimbar ljuskälla.
 • 2,5 m textilkabel, inklusive takkopp.
21 330,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Svart
Svart
Orange
Grå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Lumo är en pendellampa i klassisk design med tre konformade skärmar på rad. En vacker pendellampa att hänga ovanför matbordet, projektbordet eller konferensbordet på kontoret.

 • Ger ett nedåtriktad, bländfritt ljus.
 • Inklusive dimbar ljuskälla.
 • 2,5 m textilkabel, inklusive takkopp.

Stilren och dekorativ design

Med pendellampan Lumo får kontoret en lampa i industriell design, perfekt ovanför såväl mat- projekt- eller konferensbord. En mångsidig lampa som både kan smälta in fint i omgivningen eller bli ett dekorativt inslag beroende på vilken färg du väljer.

Direkt ljus utan att blända

Lumo ger ett nedåtriktat varmvitt ljus som lyser upp omigvningen utan att blända. Den konformade skärmen har samma färg på både ut- och insida, och ger ett gediget och stabilt uttryck.

Specifikation

 • Montage - Pendlas från tak, 2,5m kabel. Inklusive takkopp.
 • Anslutning - Kopplingsplint 3x4mm2.
 • Bländskydd av matt akryl.

Produktdetaljer

Artikelnummer 12131106(X3)+ 12135306+L70074(X3)
Varumärke Zero
Bredd 105 cm
Material Aluminium
Diameter lampskärm 25 cm
Sockel GU10
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Sladdlängd 2,5 m
Dimbar Ja
Watt 6,2 W
Volt 230V
Ljustemperatur 3000 K
Lumen 515 lm
Lampskärm höjd 20,9 cm
Formgivare Thomas Bernstrand

Varumärke Zero

Zero

Zero Interiör grundades 1978 med visionen att med unika armaturer attrahera en designintresserad publik. Dessa produkter i kombination med en djup förståelse för hur en offentlig inne- och utemiljö ljussätts på bästa sätt, är kärnan i deras identitet. Sedan starten har deras skapande av unika miljöer uppmärksammats såväl i Sverige som internationellt tack vare deras ledord kvalitet, miljöomsorg och innovation.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft