Textilrengöring Textile Clean & Protect

Textile Clean & Protect är ett rengöringskit för dina textilmöbler. Setet innehåller effektiv rengöring och impregnering som skyddar möblerna och ser till att de håller sig fina länge!

 • Rengöringsmedel för tygmöbler.
 • Effektiv impregneringsspray.
 • Svamp och duk medföljer.
540,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Textile Clean & Protect är ett rengöringskit för dina textilmöbler. Setet innehåller effektiv rengöring och impregnering som skyddar möblerna och ser till att de håller sig fina länge!

 • Rengöringsmedel för tygmöbler.
 • Effektiv impregneringsspray.
 • Svamp och duk medföljer.

Håll dina textilmöbler fina år efter år

Rengöringskitet innehåller högkvalitativa rengöringsprodukter som du behöver för att ta hand om dina textilmöbler. Genom att impregnera din nya möbel med Textile Protection skyddar du den mot fläckar från mat och dryck, samtidigt som det blir enklare att hålla den ren framöver. I kitet ingår även det vattenbaserade rengöringsmoussen Textile Cleaner som effektivt rengör de flesta typer av textiler.

Textile Cleaner – gör såhär:

Applicera rengöringsskum på medföljande svamp och rengör med cirkulerande rörelser på ett mindre område, förslagsvis inom ett par sömmar. Fortsätt tills alla ytor blivit rengjorda. Låt sedan torka helt och dammsug upp eventuella smutsrester. Avsluta med att skyddsbehandla med Textile Protection.

Obs! Testa alltid tygets färgresistens på en dold yta innan behandligen påbörjas.

Textile Protection – gör så här:

Kontrollera att möbeln är helt ren innan du påbörjar behandlingen. Skaka burken väl och spraya sedan jämnt över tyget med cirka 15 centimeters avstånd. Låt torka i minst en timme innan möbeln används.

Obs! Se till att det finns god ventilation när du sprayar, gör det helst utomhus om det är möjligt. Testa alltid en på dold yta innan behandling.

Innehåll:

 • 1 x 400 ml Textile Cleaner
 • 1 x 400 ml Textile Protection
 • 1 x Rengöringssvamp
 • 1 x Rengöringsduk
 • 1 x Fläckguide

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft