Läderrengöring Leather Clean & Protect

Leather Clean & Protect är ett rengöringskit för dina lädermöbler. Setet innehåller mild och effektiv rengöring samt skyddskräm som ser till att möblerna håller sig fina länge!

  • Rengöringsmedel för lädermöbler.
  • Effektiv skyddskräm.
  • Svamp och duk medföljer.
440,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Leather Clean & Protect är ett rengöringskit för dina lädermöbler. Setet innehåller mild och effektiv rengöring samt skyddskräm som ser till att möblerna håller sig fina länge!

  • Rengöringsmedel för lädermöbler.
  • Effektiv skyddskräm.
  • Svamp och duk medföljer.

Håll dina lädermöbler fina år efter år

Rengöringskitet innehåller högkvalitativa rengöringsprodukter som du behöver för att ta hand om dina lädermöbler. Kitet innehåller en mild men effektiv rengöringsvätska samt en skyddskräm som ökar lädrets slitstyrka och gör det mer resistent mot fläckar och spill. Samtidigt gör krämen att lädret bibehåller sin mjukhet. Även rengöringssvamp och duk medföljer.

Leather Soft Cleaner – gör såhär:

Skaka flasken och applicera rengöringsvätskan på medföljande svamp. Krama därefter fram ett skum och rengör med cirkulerande rörelser. Använd en ren och torr trasa för att eftertorka ytan. Rekommenderas vid behov eller 6–12 gånger per år vid frekvent användning av möbeln.

Leather Protection Cream – gör så här:

Kontrollera att möbeln är helt ren samt dammsugen innan du påbörjar behandlingen. Skaka flaskan och applicera krämen på den medföljande duken. Stryk ut ett tunt lager kräm över hela ytan och låt sedan torka helt. Rekommenderas vid behov eller 2–4 gånger per år vid frekvent bruk.

Obs! Testa alltid både rengöringsvätska och skyddskräm på en dold yta innan behandligen påbörjas för eventuellt färgsläpp.

Innehåll:

  • 1 x 250 ml Leather Soft Cleaner – för läder/konstläder (ej mocka eller nubuck)
  • 1 x 250 ml Leather Protection Cream – för läder/konstläder (ej mocka eller nubuck)
  • 1 x Rengöringssvamp
  • 1 x Rengöringsduk

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft