Vårt bästa pris

Vägglampa Puck - Dubbel

 • −25%

Vägglampan Puck med dubbla lamphuvuden är en snygg lampa som passar lika bra över sängen som i loungen. De två lamporna går att tända och släcka separat och kan även vinklas efter behov.

 • Justerbara skärmar.
 • I metall eller mässing.
 • Utrustad med LED-belysning.
 • Strömbrytare på lampbas.
 • Kabel på 2,5 m med stickpropp medföljer.
Bra deal!
3 547,50 kr
Rek. pris: 4 730,00 kr
inkl. moms
Produkten finns med andra alternativ
x Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Vit
Vit
Svart
Krom
Matt mässing
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Vägglampan Puck med dubbla lamphuvuden är en snygg lampa som passar lika bra över sängen som i loungen. De två lamporna går att tända och släcka separat och kan även vinklas efter behov.

 • Justerbara skärmar.
 • I metall eller mässing.
 • Utrustad med LED-belysning.
 • Strömbrytare på lampbas.
 • Kabel på 2,5 m med stickpropp medföljer.

Justerbara skärmar

Puck har en flexibel design som låter dig vinkla de två lampskärmarna och därmed rikta ljuset dit du vill. Tack vare detta passar Puck utmärkt som läslampa i sovrummet eller som bakgrundsbelysning i hallen.

Dubbla strömbrytare

Denna vägglampa kommer med dubbla strömbrytare vilket gör att du kan tända och släcka de två lamporna separat. Detta ger dig hög flexibilitet och gör även att puck passar bra i loungen, exempelvis mellan två fåtöljer.

Utrustad med LED

Puck kommer utrustad med energisnåla LED-lampor som ger ifrån sig ett varmvitt sken. Detta ger dig ett trevligt ljus som passar lika bra i hemmet som på kontoret eller i loungen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft