Orrefors barglas Sofiero Old Fashioned - 25 cl

  • Ny

Sofiero Old Fashioned är ett snyggt barglas i kristall, med ett fint slipmönster som skapar en vacker ljusbrytande effekt. Glaset rymmer 25 cl och passar för många typer av spritdrycker.

  • Rymmer upp till 25 cl.
  • Levereras enskilt eller i smidigt 4-pack.
  • För whisky, rom eller bourbon.
500,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
1-pack
1-pack
4-pack
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Sofiero Old Fashioned är ett snyggt barglas i kristall, med ett fint slipmönster som skapar en vacker ljusbrytande effekt. Glaset rymmer 25 cl och passar för många typer av spritdrycker.

  • Rymmer upp till 25 cl.
  • Levereras enskilt eller i smidigt 4-pack.
  • För whisky, rom eller bourbon.

En klassisk serie med karaktäristiskt mönster

Serien Sofiero är formgiven av Gunnar Cyrén och lanserades redan 1960. Sofiero präglas av sitt eleganta, djupa slipmönster som ger vackra ljusreflektioner i kristallglaset, och har en erkänd klassikerstatus inom svensk design.

Om formgivaren – Gunnar Cyrén

Gunnar Cyrén föddes 1931 och var en svensk glaskonstnär, silversmed och industridesigner. Han studerade metallinjen på Högre konstindustriella skolan i Stockholm, gick ut som skolans mest förtjänstfulle elev och fick det högsta betyget som någonsin utdelats. Med detta i bagaget fick hans karriär en stabil start och i slutet av 1950-talet lockades han till Orrefors där det snart skulle visa sig att den nya konstnären var ett lyckokast. Bara några år senare blev Gunnar konstnärlig ledare för Orrefors men startade samtidigt in egen silversmedja i hemstaden Gävle. Han har skapat många prisbelönta verk, men den främsta är nobelservisen han var med och skapade inför Nobelprisets 90-årsjubileum som än idag används på Nobelbanketten. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft