Skål New Norm

New Norm präglas av sin enkla men samtidigt rustika och lantliga känsla. Skålen är tillverkad av porslin som glaserats i sin vackra, mörka kulör som bidrar till skålens eleganta och djupa finish.

 • Säljes i praktiskt 4-pack (pris per styck).
 • Tål maskindisk och microvågsugn.
 • Tillverkad av dubbelbränd porslin för maximal hållbarhet.
 • Lämplig för restaurangverksamhet.
 • Avskalad och rustik design.
230,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-3 veckor
Ø13,5 cm
Ø13,5 cm
Ø17,5 cm
Ø21,5 cm
Ø25 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

New Norm präglas av sin enkla men samtidigt rustika och lantliga känsla. Skålen är tillverkad av porslin som glaserats i sin vackra, mörka kulör som bidrar till skålens eleganta och djupa finish.

 • Säljes i praktiskt 4-pack (pris per styck).
 • Tål maskindisk och microvågsugn.
 • Tillverkad av dubbelbränd porslin för maximal hållbarhet.
 • Lämplig för restaurangverksamhet.
 • Avskalad och rustik design.

Tillverkad för restaurangkvalitet

New Norm är tillverkad av porslin som bränns av två gånger vilket bidrar till en enastående kvalitet och hållbarhet, som passar särskilt bra i offentliga miljöer så som på kaféet, i restaurangen eller kontorets matsal. Skålen tål både maskindisk och uppvärmning i microvågsugn.

Rustik, skandinavisk känsla

Servislinjen New Norm är formgiven med det nordiska klimatet som inspiration. Den eleganta mörka glaseringen ger skålen en alldeles särskild grov, rustik och lantlig känsla som alltid bidrar till att din dukning får en stark karaktär.

En skål för alla tillfällen

New Norm kommer i fyra storlekar vilket gör den till en mångsidig matskål som passar perfekt för alla tillfällen, såväl till frukost, lunch och middag, som till snacks och godis. Skålens snygga och avskalade design gör den dessutom till en fin inredningsdetalj.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft