Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 100 mm

Hylla Tidsskrifts-/Skohylla - 100 cm

 • På rea!
 • −10%

Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet.

 • Lätt att torka av.
 • Enkel att montera.
 • Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 
4 275,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 750,00 kr /
Spara −10%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet.

 • Lätt att torka av.
 • Enkel att montera.
 • Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 

Ren och avskalad design

Denna magasin- och skohylla från danska Frost, har en ren och avskalad design som gör att den passar in i de flesta miljöer. Välj mellan vitt och svart utförande på din hylla eller kombinera flera hyllor i bägge färger för en häftig effekt. 

Lätt att rengöra

Eftersom hyllan kommer i aluminium är den slitstark och väldigt lätt att rengöra genom avtorkning eller dammsugning. Dessa egenskaper gör att hyllan fungera bra som skohylla, exempelvis i hemmet, på kontoret eller i gymmet. 

Produktdetaljer

Artikelnummer U4039-B
Varumärke Frost
Höjd 15 / 25 cm
Bredd 100 cm
Djup 28,5 cm
Vikt 12 kg
Material Aluminium
Formgivare Bønnelycke MDD
Frost

Danska Frost utvecklar möbler, inredningsdetaljer och accessoarer för privata som offentliga lokaler. Fokus ligger alltid på hög kvalitet, pålitlighet och innovativ design. Ett vinnande koncept som gör att de idag säljer sina produkter i över 40 länder. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft