Skohylla - 2 hyllplan, 100 cm

  • −10%

En luftig och rymlig skohylla med två hyllplan som är lika snygg i garderoben som ute i hallen. Med räta vinklar som gör den enkel att passa in mot väggar och hörn utan att slösa utrymme. 

  • Enkel att rengöra.
  • Kan fästas på väggen eller ställas direkt på golvet.
  • Levereras omonterad ur miljösynpunkt.
1 890,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 100,00 kr /
Spara −10%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Svart / Svart
Svart / Svart
Borstad stål
Polerad stål
Polerad stål / Svart
Polerad koppar / Svart
Polerad guld / Svart
Polerad stål / Vit
Polerad koppar / Vit
Polerad guld / Vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

En luftig och rymlig skohylla med två hyllplan som är lika snygg i garderoben som ute i hallen. Med räta vinklar som gör den enkel att passa in mot väggar och hörn utan att slösa utrymme. 

  • Enkel att rengöra.
  • Kan fästas på väggen eller ställas direkt på golvet.
  • Levereras omonterad ur miljösynpunkt.

Luftig design i lättstädat stål

En stilig skohylla med två hyllplan som är tillverkad i polerat stål, vilket gör det enkelt att torka bort smuts och väta. Den luftiga designen gör även att skohyllan smälter in i de flesta miljöer, privata som offentliga.

Montera på väggen eller ställ på golvet

Montera din skohylla på väggen för att ge den en modern, svävande känsla, eller ställ den på golvet för att kunna flytta runt den när du vill. Oavsett hur du gör får du en riktigt fin skohylla av hög kvalitet.

Produktdetaljer

Artikelnummer N1929-1-BB
Varumärke Frost
Höjd 25 cm
Längd 102 cm
Djup 30 cm
Vikt 5 kg
Material Rostfritt stål
Montering Montering krävs
Frost

Danska Frost utvecklar möbler, inredningsdetaljer och accessoarer för privata som offentliga lokaler. Fokus ligger alltid på hög kvalitet, pålitlighet och innovativ design. Ett vinnande koncept som gör att de idag säljer sina produkter i över 40 länder. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft