Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Skohyllor

Grid view
List view
Visar 1-14 av 14 objekt
Sort by
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 30cm

Magasin / Skohylla - 30cm

2 340,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 600,00 kr
Spara 260,00 kr
Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet. Lätt att torka av. Enkel att montera. Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 100 mm

Magasin / Skohylla - 100 cm

4 702,50 kr inkl. moms
Ord.pris 5 225,00 kr
Spara 522,50 kr
Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet. Lätt att torka av. Enkel att montera. Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 
Skohylla- Polerad stål 60 cm

Skohylla - 2 hyllplan, 60 cm

1 665,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 850,00 kr
Spara 185,00 kr
En luftig och rymlig skohylla med två hyllplan som är lika snygg i garderoben som ute i hallen. Med räta vinklar som gör den enkel att passa in mot väggar och hörn utan att slösa utrymme.  Enkel att rengöra. Kan fästas på väggen eller ställas direkt på golvet. Levereras omonterad ur miljösynpunkt. 

String Skohylla 80

1 900,00 kr inkl. moms
String Skohylla i grått är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar H50xD30 cm. 2 stycken String Skohyllor B78xD30 cm. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.

String Skohylla 60 - Hall F

1 800,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 
 2 stycken String Väggavlar H50xD30. 2 stycken String Skohyllor B58xD30. Tål väta och smuts. 
Skohylla - Polerad stål 100 cm

Skohylla - 2 hyllplan, 100 cm

2 115,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 350,00 kr
Spara 235,00 kr
En luftig och rymlig skohylla med två hyllplan som är lika snygg i garderoben som ute i hallen. Med räta vinklar som gör den enkel att passa in mot väggar och hörn utan att slösa utrymme.  Enkel att rengöra. Kan fästas på väggen eller ställas direkt på golvet. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.
Skohylla - Alfred

Skohylla Alfred - 2 hyllplan, metall

3 450,00 kr inkl. moms
Alfred är ett stiligt och praktiskt skoställ i metall med räta vinklar och två hyllplan av runda ribbor. Båda hyllorna har en låg men smidig kant som skyddar väggarna från smuts och damm.  2 hyllplan med kant. Ribbor håller hyllplanen fria från väta.  Står fritt i rummet. Pulverlackerad yta som tål vardagsslitage.

Hatt/skohylla Miss Holly

1 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 375,00 kr
Spara 525,00 kr
Miss Holly hatt- eller skohylla är nätt och lättplacerad. Designen kännetecknas av mjuka, taktila former med hög materialkänsla. Passar lika bra i det privata hemmet som i offentliga miljöer. Hög materialkänsla. Tillverkad i massiv ek. Finns i två olika bredder.

String Hallkombination Medium

6 975,00 kr inkl. moms
Ett paket med alla delar som du behöver för att sätta ihop ett snyggt och smidigt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i metall med klädstång, krokar och skohyllor.  6 stycken String väggavlar. 4 stycken String skohyllor (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 4 stycken String metallhyllplan (2 stycken 58 cm och 2 stycken 78 cm i bredd). 5 stycken String J-krokar. 1 String stång. 

String Hallkombination L

4 825,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar H200xD30 1 stycken String metallhyllplan Hög B78x30 cm 2 stycken String skohyllor B78xD30 1 String stång B78. 1 stycken String metallhyllplan låg kant B78 x D30cm

String vägghylla - Hallkombination A

6 875,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar H200xD30 9 stycken String metallhyllplan Hög B58x30 cm

String Vägghylla - Hall R

5 025,00 kr inkl. moms
Ett praktiskt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger  som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar H200xD30 1 stycken String metallhyllplan hög B78xD30cm  1 stycken String metallhyllplan låg B78xD30 cm 2 stycken String skohyllor B78xD30. 1 String stång B78. 1 5-pack J-krok

String Skohylla 140 - Hall I

3 475,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant (en smal och en bredare sektion). 
 3 stycken (1x2 pack samt 1x1 pack) String Väggavlar H50xD30  2 stycken String Skohyllor B58xD30. 2 stycken string skohyllor B78xD30 Tål väta och smuts. 

String Skohylla 140 - Hall N

6 625,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant (en smal och en bredare sektion).  3 stycken (1x2 pack samt 1x1 pack) String Golvgavlar H85xD30 2 st metallhyllplan med låg kant 1xB78x30 cm, 1xB58xD30 cm  3 stycken String Skohyllor B58xD30. 3 stycken string skohyllor B78xD30 Tål väta och smuts. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser