Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Skohyllor

Grid view
List view
Visar 1-15 av 15 objekt
Sort by
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 30cm

Hylla Tidsskrifts-/Skohylla - 30cm

2 160,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 400,00 kr
Spara 240,00 kr
Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet. Lätt att torka av. Enkel att montera. Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 
TOPSELLER
Magasin / Skohylla 100 mm

Hylla Tidsskrifts-/Skohylla - 100 cm

4 275,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 750,00 kr
Spara 475,00 kr
Stilig tidskriftshylla i lättstädad aluminium, som även går utmärkt att använda som en smidig skohylla. Ett elegant hyllplan som ökar trevnaden i väntrummet och håller golvet rent i kapprummet. Lätt att torka av. Enkel att montera. Med låg kant som håller tidningar och skor på plats. 

Skohylla - 2 hyllplan, 60 cm

1 530,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 700,00 kr
Spara 170,00 kr
En luftig och rymlig skohylla med två hyllplan som är lika snygg i garderoben som ute i hallen. Med räta vinklar som gör den enkel att passa in mot väggar och hörn utan att slösa utrymme.  Enkel att rengöra. Kan fästas på väggen eller ställas direkt på golvet. Levereras omonterad ur miljösynpunkt. 

String Skohylla 80

1 975,00 kr inkl. moms
String Skohylla i grått är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 2 stycken String Väggavlar H50xD30 cm. 2 stycken String Skohyllor B78xD30 cm. Tål väta och smuts. Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.

String Skohylla 60 - Hall F

1 875,00 kr inkl. moms
String Skohylla i svart är ett färdigt förslag för ett String hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Hyllan skruvas fast i väggen och kommer med två skohyllplan i metall med kant. 
 2 stycken String Väggavlar H50xD30. 2 stycken String Skohyllor B58xD30. Tål väta och smuts. 

Skohylla - 2 hyllplan, 100 cm

1 890,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 100,00 kr
Spara 210,00 kr
En luftig och rymlig skohylla med två hyllplan som är lika snygg i garderoben som ute i hallen. Med räta vinklar som gör den enkel att passa in mot väggar och hörn utan att slösa utrymme.  Enkel att rengöra. Kan fästas på väggen eller ställas direkt på golvet. Levereras omonterad ur miljösynpunkt.
Skohylla - Alfred

Skohylla Alfred - 2 hyllplan, metall

3 450,00 kr inkl. moms
Alfred är ett stiligt och praktiskt skoställ i metall med räta vinklar och två hyllplan av runda ribbor. Båda hyllorna har en låg men smidig kant som skyddar väggarna från smuts och damm.  2 hyllplan med kant. Ribbor håller hyllplanen fria från väta.  Står fritt i rummet. Pulverlackerad yta som tål vardagsslitage.

Hatt/skohylla Miss Holly

2 375,00 kr inkl. moms
Miss Holly är en nätt och lättplacerad hatt- eller skohylla som kännetecknas av mjuka, taktila former med hög materialkänsla. Passar lika bra i det privata hemmet som i offentliga miljöer. Hög materialkänsla. Tillverkad i massiv ek. Finns i två olika bredder.

String Hallkombination - Medium

7 250,00 kr inkl. moms
Ett paket med alla delar som du behöver för att sätta ihop ett snyggt och smidigt hyllsystem från String. Paketet ger dig en komplett hallmöbel i metall med klädstång, krokar och skohyllor.  6 stycken String väggavlar. 4 stycken String skohyllor (2 st 58 cm, 2 st 78 cm i bredd). 4 stycken String metallhyllplan (2 st 58 cm, 2 st 78 cm i bredd). 5 stycken String J-krokar. 1 String stång. 

String Hallkombination L

5 000,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar (H200xD30 cm). 1 stycken String metallhyllplan hög kant (B78x30 cm). 2 stycken String skohyllor (B78xD30 cm). 1 String stång (B78 cm). 1 stycken String metallhyllplan låg kant (B78xD30cm).

String vägghylla - Hallkombination A

7 150,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem till hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar (H200xD30 cm). 9 stycken String metallhyllplan låg kant (B58x30 cm).

String Vägghylla - Hall R

5 225,00 kr inkl. moms
Ett praktiskt paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett String hyllsystem till bland annat hallen. Gavlar och hyllplan kommer i flera snygga färger  som passar in i de flesta hem och kontor. 2 stycken String golvgavlar (H200xD30 cm). 1 stycken String metallhyllplan hög kant (B78xD30 cm). 1 stycken String metallhyllplan låg kant (B78xD30 cm). 2 stycken String skohyllor (B78xD30 cm). 1 String stång (B78 cm). Ett 5-pack J-krokar.

String Skohylla 140 - Hall I

3 600,00 kr inkl. moms
String Skohylla är ett färdigt förslag för ett hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Skohyllan skruvas fast i väggen och kommer med fyra hålade hyllplan i metall med kant. 
 3 stycken (1x2 pack samt 1x1 pack) String Väggavlar (H50xD30 cm). 2 stycken String Skohyllor (B58xD30 cm). 2 stycken String Skohyllor (B78xD30 cm). Tål väta och smuts. 

String Skohylla 140 - Hall N

6 875,00 kr inkl. moms
String Skohylla är ett hyllsystem som passar lika bra på kontoret som i hemmet. De tre gavlarna skruvas fast i väggen och utrustas sedan med två hyllplan samt sex skohyllplan i metall med kant.  3 stycken (1x2 pack samt 1x1 pack) String Golvgavlar (H85xD30). 2 st metallhyllplan med låg kant (1xB78x30 cm, 1xB58xD30 cm).  3 stycken String Skohyllor (B58xD30 cm). 3 stycken String Skohyllor (B78xD30 cm). Tål väta och smuts. 

Skohylla Sko

2 425,00 kr inkl. moms
Sko är en stabil skohylla i ask och stål som har en industriell design med framhävda skruvar. De praktiska hyllplanen i pulverlackerat stål är hålade, vilket låter våta skor torka snabbare. Praktiska hyllplan som tål väta. Låg kant som skyddar väggen från smuts. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft