Vårt bästa pris
Skrivbord med 4 ben, 1800x800mm

Skrivbord Classic

 • −50%
 • Ny

Classic är ett klassiskt skrivbord som finns i flera smidiga storlekar och även passar bra som mötesbord i ett mindre mötesrum. Ett vanligt bord med stålstativ och bordsskiva i björk, bok, vitt eller mörkgrått.

 • Slitstark och lättstädad laminat.
 • Utrustad med ställfötter för ojämnt underlag.
Bra deal!
1 800,00 kr
Rek. pris: 3 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Vit
Vit
Björk
Mörkgrå
Bok
120x80 cm
80x60 cm
80x70 cm
120x60 cm
120x70 cm
120x80 cm
140x70 cm
140x80 cm
160x80 cm
180x70 cm
180x80 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Classic är ett klassiskt skrivbord som finns i flera smidiga storlekar och även passar bra som mötesbord i ett mindre mötesrum. Ett vanligt bord med stålstativ och bordsskiva i björk, bok, vitt eller mörkgrått.

 • Slitstark och lättstädad laminat.
 • Utrustad med ställfötter för ojämnt underlag.

Klassiskt bord för alla behov

Skrivbord Classic är ett okomplicerat bord som fungerar bra att använda i kontorets alla rum. Bordet passar exempelvis utmärkt att använda som skrivbord, mötesbord eller matsalsbord, men även som serverings- eller avlastningsbord.

Hög slitstyrka och lätt att hålla rent

Bordsskivan består av en 25 mm tjock spånskiva av hög densitet med ett ytskikt av laminat. Tack vare detta har bordsskivan hög slitstyrka och är även lätt att rengöra då den går att torka av med fuktad trasa.

Flera, snygga utföranden

Classic finns i ett flertal storlekar och färger att välja mellan. Tack vare detta kan du alltid hitta ett bord som passar storleken på ditt rum och som passar in med den övriga inredningen, oavsett om du föredrar en traditionell eller mer modern stil. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft