Skrivbordslampa PC Double Arm - Bordsfot

PC Double Arm är en stilren och avskalad skrivbordslampa som passar i alla miljöer, såväl privata som offentliga. Tack vare lampans rörliga leder och ställbara skärm kan du enkelt rikta ljuset dit du vill 

  • Ger ett kallt vitt ljus.
  • Integrerad LED-belysning.
  • Dimras med steglös touchdimmer.
  • Automatisk avstängning efter fem timmar.
  • Leder som låter dig rikta ljuset.
3 300,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Soft Black
Soft Black
Ash Grey
Leaf Green
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

PC Double Arm är en stilren och avskalad skrivbordslampa som passar i alla miljöer, såväl privata som offentliga. Tack vare lampans rörliga leder och ställbara skärm kan du enkelt rikta ljuset dit du vill 

  • Ger ett kallt vitt ljus.
  • Integrerad LED-belysning.
  • Dimras med steglös touchdimmer.
  • Automatisk avstängning efter fem timmar.
  • Leder som låter dig rikta ljuset.

Steglös touchdimmer

PC Double Arm har en steglös touchdimmer som gör det möjligt att justera ljusstyrkan. Tack vare detta fungerar lampan lika bra som stark arbetsbelysning på skrivbordet, som mjuk bakgrundsbelysning på en hylla.

Automatisk avstängning efter 5 timmar

Lampan kommer utrustad med en integrerad timer som automatiskt stänger av den efter fem timmar. Detta gör att du inte behöver oroa dig för att lampan står och drar onödig ström en hel natt om du skulle glömma att stänga av den.

Leder som låter dig rikta ljuset

PC Double Arm har tre leder; en vid basen, en mellan de två armarna och en uppe vid lamphuvudet. Lederna låter dig vinkla lampan så att du får ljuset exakt dit du vill ha det för att uppnå optimal ljusupplevelse.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4104491009000
Varumärke HAY
Höjd 42 cm
Bredd 14 cm
Djup 55 cm
Material Aluminium, Silikon
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Funktioner Steglös dimmer
Ljustemperatur 3100K
Formgivare Pierre Charpin
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft