Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Soffbord Turn - Justerbar höjd

Turn är ett flexibelt soffbord som låter dig justera dess höjd genom att snurra på bordsskivan. Det smidiga men robusta bordet har en vacker bordsskiva i askfaner som ger en hemtrevlig känsla.

 • Justerbar höjd (41,5-64 cm).
 • Stabil bas i spunnet stål.
 • Tålig bordsskiva i stål med inbäddad fanerplatta. 

7 795,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Varmgrå
Svart
Grå
Varmgrå
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Turn är ett flexibelt soffbord som låter dig justera dess höjd genom att snurra på bordsskivan. Det smidiga men robusta bordet har en vacker bordsskiva i askfaner som ger en hemtrevlig känsla.

 • Justerbar höjd (41,5-64 cm).
 • Stabil bas i spunnet stål.
 • Tålig bordsskiva i stål med inbäddad fanerplatta. 

Smart design ger justerbar höjd

Den avskalade designen gör det lätt att tro att Turn är ett vanligt, fast soffbord. Den stabila basen har dock en smart utformning som låter dig höja och sänka bordet med hela 22,5 cm genom att skruva på bordsskivan. 

Ett bord med flera funktioner

Tack vare den justerbara höjden kan du enkelt anpassa Turn efter höjden på dina egna möbler. Vid en maximal höjd på 64 cm får du ett högt soffbord som är perfekt att äta vid, medan den lägsta höjden på 41,5 cm ger dig en låg loungemöbel. 

Bordsskiva i vacker askfaner

Turn har en cirkulär bordsskiva i grå, vit eller svart askfaner, som ligger inbäddad i en tålig stålkonstruktion. Faneren ger en hemtrevlig känsla som bryter av mot det hårda pulverlackerade stålet och ger bordet en välbalanserad design. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft