Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Soffa Hyg

Hyg är en mjuk och omfamnande soffa, tillverkad i gjutet PU-skum med extra ländryggsstöd för optimal komfort. Den höga ryggen ger Hyg en stilig profil som står ut och kräver uppmärksamhet.

 • I bekvämt PU-skum.
 • Inbyggt stöd för ländryggen.
 • Ben i vacker ek.
 • Ren rygg gör soffan fin att ställa mitt i rummet.
 • Levereras monterad.
28 425,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Holborn MLF05
Main Line Flax - Monument MLF09
Main Line Flax - Temple MLF16
Main Line Flax - Upminster MLF20
Main Line Flax - Bayswater MLF24
Main Line Flax - Camden MLF26
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Edgware MLF28
Ek
Ek
Svartlackerad ek
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Hyg är en mjuk och omfamnande soffa, tillverkad i gjutet PU-skum med extra ländryggsstöd för optimal komfort. Den höga ryggen ger Hyg en stilig profil som står ut och kräver uppmärksamhet.

 • I bekvämt PU-skum.
 • Inbyggt stöd för ländryggen.
 • Ben i vacker ek.
 • Ren rygg gör soffan fin att ställa mitt i rummet.
 • Levereras monterad.

I PU-skum med inbyggt ländryggsstöd

Soffan består av gjutet PU-skum som har en trevlig stadga och låter dig sitta bekvämt. Ryggstödet har dessutom ett integrerat stöd för ländryggen, vilket ger dig maximal komfort. 

Mjuka former ger omfamnande känsla

Hyg kommer i en vacker design med ett högt ryggstöd som har mjukt böjda sidor. De runda formerna ger soffan en omfamnande känsla och låter dig sitta bekvämt i flera olika positioner.

Fin att ställa mitt i rummet

Soffans baksida har fått samma kärlek som dess framsida, vilket gör soffan tilltalande ur alla vinklar. Tack vare detta behöver inte Hyg stå mot en vägg utan kan ställas mitt i ett rum med samma estetiska resultat.

Tyger

Tyg

Upminster MLF20

Tyg

Bank MLF23

Tyg

Camden MLF26

Tyg

Monument MLF09

Tyg

Bayswater MLF24

Tyg

Holborn MLF05

Tyg

Temple MLF16

Tyg

Edgware MLF28

Produktdetaljer

Artikelnummer 603840-MainMLF23
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 107,5 cm
Längd 168 cm
Djup 86 cm
Sitthöjd 40 cm
Vikt 36 kg
Material PU-skum, Ek
Formgivare Simon Legald
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

Tillbehör

Kudde Knot

725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 100,00 kr
Spara 375,00 kr
Knot är en kudde som är lika fin att titta på som den är bekväm att ha som stöd i soffan. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet. Mjuk och bekväm stoppning.  Kan handtvättas i 30°C. Omsorgsfullt tillverkad för hand.

Kudde Dot 1 - Ull/nylon

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i en tålig ullblandning som finns att välja i flera sobra färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Klädd i 90% ull, 10% nylon. Tål kemtvätt.

Kudde Dot 1 Soft - Velour

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 Soft är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i mjukt velourtyg och går att välja i flera härliga färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Tål kemtvätt.

Kudde Dot 1 Tint - Bomull/linne

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 Tint är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i ett mjukt bomullstyg som finns att välja i flera färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Klädd i 63% bomull, 37% linne.

Filt Collect Woolen SC34

2 575,00 kr inkl. moms
Collect Woolen SC34 är en mysig filt i 100 procent merinoull, som består av två tyglager. Filten har olika färger på fram- och baksida, och har värmebehandlats för att få en mjuk våffelstruktur. 100% merinoull. Mjuk och gosig. Vackert tvåfärgat utförande. Elegant, mjuk våffelstruktur. Kan kemtvättas.

Filt Untitled AP10

1 375,00 kr inkl. moms
Untitled AP10 är en stor och mysig filt som har ett vackert rutmönster och fransar upp- och nedtill. Filten ger rummet en fin inredningsdetalj vare sig den placeras på sängen, soffan eller i fåtöljen. Rutat mönster med olika fram- och baksida. Två färger att välja mellan. Fin inredningsdetalj året om.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft