Spotlight M4 - Tracklight

M3 är en funktionell, stor spotlight med cylinderformat lamphuvud som låter dig rikta ljuset med hög precision. En modern tracklight i en stilig design, som alltid ger effektiv belysning.

  • Lamphuvud som går att vrida och luta.
  • Ger ett riktat ljus.
  • Integrerad LED med lång lystid (ca 50 000h).
  • I tålig och lätt aluminium.
3 705,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Vit
Vit
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

M3 är en funktionell, stor spotlight med cylinderformat lamphuvud som låter dig rikta ljuset med hög precision. En modern tracklight i en stilig design, som alltid ger effektiv belysning.

  • Lamphuvud som går att vrida och luta.
  • Ger ett riktat ljus.
  • Integrerad LED med lång lystid (ca 50 000h).
  • I tålig och lätt aluminium.

Enkel att rikta

M4 är en flexibel tracklight som är enkel att rikta då det smidiga lamphuvudet både går att vrida och luta. M4 passar därför väldigt bra i grupp, vinklad åt olika håll, för att lysa upp ett stort rum, eller som solitär för att lysa upp en utvald inredningsdetalj.

För professionella miljöer

M4 kommer med universalfäste som gör att lampan kan monteras på de flesta 3-fasskenor. Detta gör att lampan lämpar sig extra bra för offentliga lokaler och kontor då just 3-fasskena är att rekommendera i dessa miljöer. 

Obs! Skena ingår ej.

Produktdetaljer

Artikelnummer MO10026-5007
Varumärke Monolight
Höjd 16,4 cm
Längd 16 cm
Diameter 8,5 cm
Material Aluminium
IP-klass IP 20 (Torra utrymmen)
Ljuskälla ingår Integrerad LED
Dimbar Ja
Watt 30W
Volt 220-240V
Kelvin 3000 K
Lumen 900-1400 lm
Brinntimmar 50 000h

Varumärke Monolight

Monolight

Småländska Mono Light lever för ljuset och designar sin belysning därefter. Med fokus på modern design och nya tekniker skapar de kostnadseffektiva lösningar med lång hållbarhet. Kombinationen av klassiska och moderna material resulterar i produkter som överraskar, samtidigt som de upplevs som självklara.

Nerladdning

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft