Spotlight Ogle Mini

  • Ny

Ogle Mini är en nätt och funktionell spotlight vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern lampa i en diskret och stilig design, som alltid ger effektiv belysning.

  • Går att vrida upp till 360°.
  • Går att vinkla upp till 90°.
  • Ger ett riktat ljus. 
2 475,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Svart
Vit
Svart
3-fas
1-fas
3-fas
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Ogle Mini är en nätt och funktionell spotlight vars runda lamphuvud går att rikta tack vare en skåra på skärmens ovansida. En modern lampa i en diskret och stilig design, som alltid ger effektiv belysning.

  • Går att vrida upp till 360°.
  • Går att vinkla upp till 90°.
  • Ger ett riktat ljus. 

Smidig spotlight

Ogle Mini är en smidig spotlight som är enkel att rikta då lampuvudet både går att vrida 360 grader och vinkla upp till 90 grader. Skåran som möjliggör vinkling av skärmen, har en praktisk borst som gör att damm inte letar sig in i armaturen.

För 1-fas eller 3-fas

Välj att få din spotlight med adapter för 1-fasskena eller adapter för 3-fasskena (den sistnämnda passar även för FixPointfäste). En 1-fasskena passar ofta för installation i vanliga hem, medan en 3-fasskena är att rekommendera vid installation på kontor eller i andra offentliga miljöer. Observera att skena inte ingår.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft